Billeje Metz

Metz er et oplagt sted at stoppe op og overnatten for natten, hvis i er på vej syd på. Med beliggenheden lige over den franske grænse, så er i kommet godt igennem Tyskland, og klar til næste dags etape og resten af vejen til jeres rejsemål. Hvis du er i Metz på forretning eller ferie, så er det et dejligt område som du kan opleve med billeje Metz.

Metz har været på både fransk og tysk side, så derfor kunne man også godt forestille sig, at området ville være meget tysk inspireret. Når man tyske på historien i dette område, og så Alsace, så ligner den meget hinanden. Hvad Alsace har af tyske by navne etc. det har Metz på ingen måde. Her er sproget fransk, og man taler helst ikke tysk i dette område. Det er let at komme til og fra byen, og hvis du har benyttet dig af billeje Metz, så anbefaler vi dig IKKE at køre ind i centrum af byen. Byen kan være meget belastet af trafik, så derfor er det ikke nogen god idé at køre ind i byen, specielt ikke på de tidspunktet på dagen, hvor der er meget trafik. Hvis du har brugt billeje Metz, så kør ind på en af de p-pladser der findes på alle indfaldsveje ind til vejen. Herfra kan du tage offentlig transport ind til byen, og på den måde undgå selv af skulle finde en p-plads inde i byen.

Hvis du er på rejse til Metz og har en dag i overskud, så prøv at lej en cykel, og cykle langs floden i mod Nancy. Der en en fantastisk flot tur, og du kan cykle hele vejen til Nancny. Der er dog ingen der siger, at du skal tage hele vejen, hvis du ikke har tid eller overskud til det. Hvis du ikke er til at cykle, så kan det også være en rigtig flot gå tur du kan få ud af, at gå en tur langs floden. Læg mærke til naturen, hvordan den viser sig fra den bedste side. Metz er kendt for det store årlige julemarked der åbner op i starten af november og slutter efter jul. De lokale går meget op i det, så det er rigtig hyggeligt og gå rundt blandt de forskellige boder.

Hvis du har billeje Metz, så kan du også benytte lejligheden til at tage på en lille hyggetur til Tyskland. Rhinen ligger ikke så langt væk fra dette område, så hvis du har lyst til at få lidt tysk mand eller lign. så er det oplagt at køre dertil hvis tiden er der til det.