Billeje Manchester

Der er nok mange der straks tænker på fodbold, når man siger Manchester. Det er da heller ikke uden grund, for byen har to gode fodbold hold, så du kan godt regne med, at hvis du kommer ind på en af de lokale pubber på en kampdag, så bliver der snakket rigtig meget fodbold. Hvis du har planer om at tage over for at se fodbold, eller bare opleve området, så er billeje Manchester en rigtig god beslutning, for du kommer langt hurtigere rundt derover.

Tidligere der var Manchester en noget slidt industriby, hvor der ikke kom mange turister. Det er slut nu, for byen har gennemgået en helt fantastisk udvikling, så i dag kommer der også mange turister til byen, og en del af disse kommer ikke for at se fodbold. Du kan derfor godt regne med, at der venter dig en god overraskelse hvis du tager derover, måske på en lille miniferie.

Et par gode råd til, hvad du skal opleve med billeje Manchester

Et godt sted at starte på din turisttur rundt i byen, det er ved at besøge Central Library. Når du kommer dertil, så kan du ikke undgå at lægge mærke til bygningen. Hvis du kigger godt efter, så kan du nok også fornemmelse, at der opførelsen er hentet inspiration i Pantheon i Rom. Gå på opdagelse i dette bibliotek. Du kan godt forvente at det er et stort sted, og det er faktisk det største bibliotek i England.

En anden oplagt ting at tage til med billeje Manchester, det er Manchester Town Hall. Det er et helt fantastisk rådhus, og selv om du ikke har lyst til at betale de omkring 4 GBP for at komme ind, så er det noget specielt bare at se bygningen udefra.

Hvis du bare går lidt op i fodbold, så skal du næste også en tur omkring Old Trafford. Det er det stadium hvor Manchester United spiller deres hjemmekampe, og det er som du måske godt kan regne ud, at rigtig stort stadium. Selvom du ikke går op i fodboldt, så skal du næste forsøge at købe en billet til en af deres hjemmekampe, for den stemning der er på stadium, det er ikke noget du vil opleve hver dag. Hvis du ikke er i byen en af de dage hvor de spiller hjemme, så har du mulighed for at få en rundtur på stadium. Det er en opleve som jeg vil anbefale dig at tage forbi at se det. Det ligger i kort afstand fra centrum, og hvis du har gjort brug af billeje Manchester, så vil jeg anbefale dig at en tur forbi – Det er sådan en oplevelse man på en eller anden måde bliver ved med at huske. En sidste lille ting jeg også synes du skal opleve, det er et besøg på en pub. Det er vild hyggeligt, og i modsætning til i Danmark, så kommer der rigtig mange forbi, der bare lige skal have e øl. Det er ret sjovt at opleve det også.