Billeje Malta

Velkommen til den lille selvstændige ø Malta. Der er helt utrolig mange oplevelser der venter på, at du bare kommer og oplever dem. Hvis du gerne vil opleve så meget som muligt, og stadigvæk have tid til at slappe af også, så skal du bruge billeje Malta, for at komme rundt på øen.

Der er ikke så mange steder hvor du kan ligge på standen og slappe af om morgen, og så senere på dagen så kan du tage på opdagelse på øen, hvor du har mulighed for at kigge nærmere på andre interessante kultur tilbud, der venter på dig. Du kan fx. se nogle af de gamle templer der findes på øen. Nogle af disse kan dateres fra før pyramiderne blev bygget. For flere år tilbage, der havde Malta lidt et rygte for at være et discount rejsemål. Sådan er det på ingen måde mere, og der er igen begyndt at komme mange flere turister til øen. Folk er trætte af, at skulle brug lang transport, for at komme frem. Rejsetiden fra man tager hjemmefra, den vil fx. børnefamilier gerne have så kort som muligt, for hvorfor bruge tiden på transport, frem for at ligge på stranden og slappe af. Malta ligger kun 3,5 time flyvetid fra Danmark, og der kan du have billeje Malta til at stå klar til dig. Her kan du ikke finde finde noget sted på øen, hvor du ikke kan nå frem til, indenfor 45 min. Det betyder med andre ord, at i som familie ikke skal bruge særlig lang tid på at komme på ferie, og på den måde har i meget mere tid til at slappe af. I kan alternativt også tag rundt og se nogle af de seværdigheder i finder på ø, og det gør i lettest med billeje Malta.

Hvis planer er at tage på badeferie og slappe af når i er på ferie, så findes der mange strande på Malta. Der er dog mange strande, hvor der ikke er så meget sand, og nogle stranden der er mange turister, og specielt i højsæsonen, der kan der være rigtig mange gæster. Heldigvis så kan du dog komme lidt væk, hvis du bruger billeje Malta. Du kan tage den en af de mest isolerede stranden på Malta, men en strand der på ingen måde er dårlig. Det ligger på den nordvestlige ende af øen, men det tager ikke lang tid at komme derop med billeje Malta, og så slippe du for at det kan være svært at være der. Stranden du skal køre efter hvis det har interesse er Gneja Bay. Udover stranden, finder du også mange klipper ude i vandet, der er helt perfekt at ligge sig på og sole sig.

Hvis du har interesse i at dykke, så venter der nogle ret flotte oplevelser du kan få med billeje Malta. Vandet nede omkring Malta er utrolig klart, og der er et flot liv under vandet dernede, og det gør det bare til en helt unik oplevelse, at se det hele under vandet. Hvis du endnu ikke har prøvet at dykke endnu, så kan du også få mulighed for at lære at dykke dernede, og dermed kan du også finde ud af, hvad det vil sige at dykke. Hvis du har et dykkecertifikat, så kan du opleve et dyk, som regnes for at være i top 10 i Verden. Det er det berømte Blue Hole ved Dwera på vestkysten. Sigtbarheden i dette område ligger på mellem 30-40 meter.