Billeje Mallorca

Mallorca er det gamle spanske rejsemål, og det er faktisk det første rejsemål som danske charter turister rejste til første gang muligheden var der. Man kan derfor med god grund kalde det et afprøvet rejsemål efterhånden. Det gør det dog på ingen måde dårligere, for Mallorca er altid et godt rejsemål for hele familien.

Hvad der tiltalte de første charterturister, er faktisk det er stadigvæk tiltale de mange danskere der tager derned hver år. I dag er der dog den store forskel, at der ikke er nogen grund til at vælger at tage en klassisk charterferie, for der er meget biligere måder at komme derned på. Der er mange billige flyselskaber der flyver til Mallorca, og derfra kan du blot benytte dig af billeje Mallorca. Det er også muligt selv at finde et hotel dernede til en godt pris. Når jeg benytter mig af denne rejsemåde, så plejer jeg faktisk at vælge et af de hoteller der er et katalogerne hos et af de store rejse selskaber. På den måde, så ved du at kvaliteten af hotellet er helt ok, for det fører rejse selskaberne kontrol med. Det er slet ikke uhørt, at du kan spare omkring 50 % når du selv planlægger din sommerferie på den måde. Du har udover prisen den fordel, at du har mulighed for at bruge billeje Mallorca, og dermed så har du jo en lejebil til rådighed under hele din ferie. På den måde, så slipper du for at tage den klassiske bus rundt hvis du gerne vil se noget.

Mallorca er en mindre ø, der ligger i Middelhavet, og det er ikke uden tvivl om, at det er et meget børnevenligt rejsemål. Hovedbyen på øen hedder Palma, og der er her i denne lufthavn du vil lande når du kommer derned. Klimaet er meget behageligt det meste af året, og hvis du har lyst til at opleve et tidligt forår, så er Mallorca et oplagt valgt. Sommeren bliver ved langt hen på efteråret, så med andre ord, så er det et super godt rejsemål, det meste af året. Man finder dog ikke mange turister dernede om vinteren, og det betyder jo desværre, at en del steder er lukket.

Noget af det jeg godt kan lide ved at bruge billeje Mallorca er, at du har mulighed for at opleve andet end bare at bade i Middelhavet. Misforstå mig ikke, for jeg holder rigtig meget af at bade, men jeg kan også rigtig godt lide, at kører en to op i en af de 2 bjergkæder der findes på øen. Der falder en hel anden form for ro deroppe, og det holder jeg rigtig meget af. Jeg har den aftale med min familie, at når vi er dernede i 2 uger, så skal vi gerne benytte af af billeje Mallorca, for så skal vi derop mindst en gang. Vi har også mulighed for at besøge nogle af de mange drypstenshuler som du finder over 300 af fordelt på det meste af øen. Det kan godt være man har set det nogle gange efterhånden, men jeg synes bare det bliver ved med at være lige så imponerende.

Du finder som sagt mange turister de fleste tidspunkter på året, og det er faktisk også sådan, at 80 % af indtægterne på øen stammer fra turister, så derfor kan du også godt regne med at de vil passe godt på dig. De har forstået hvor vigtigt at er, at turisterne kommer igen og igen, for ellers ville indtægterne forsvinde løbende.

Hvis du har lyst til at opleve mere end bare at bade, så prøv at kigge lidt på denne guide, for der finde de mange af de ting der er værd at opleve dernede. Et godt råd tilsidst er, at du bestiller billeje Mallorca i godt tid, for på den måde kan du få den størrelse på bil du har brug for, og du ser også typisk at priserne er lavere når du få bestilt i god tid.