Billeje Malaga

Hvis du leder efter billeje Malaga, så kan du godt begynde at glæde dig, for jeg tror ikke du finder billigere priser noget sted i Europa. Det er slet ikke unormal, at du finder priser ned til omkring 1000 kroner for en uges billeje Malaga. Det er derfor perfekt til den billige ferie. Selve rejsen til Malaga kan også gøres billigt, for du finder flere forskellige lavpris selskaber der flyver direkte fra Danmark til Malaga. Så når du har valgt Costa del Sol som rejsemål, så kan du se frem til en billig ferie.

Der er mange der helt fejlagtigt tror, at Malaga er en mindre by i Sydspanien, men det er på ingen måde rigtigt. Der bor p.t cirka 550.000 indbyggere, hele året, og når det så bliver sommer, så vokser indbygger tallet voldsomt. Der er mange udlændinge der har en ferie lejlighed i omkring omkring Malaga, og det er ikke uden grund. Du finder i det meste af året et herlig klima i dette område, så om du rejse forår, sommer eller efterår, så vil du altid føle dig godt tilpas. Hvis du er der i sommer månederne, så kan det være en god idé at sørge for rigeligt at drikke, for der er meget varmt. Som dansker vil man typisk føle det mest behagelig i nærheden af havet eller en pool. Det er dog typisk ikke noget problem, for når vi tager på ferie, så er det jo typisk for at slappe af.

Regler ved billeje Malaga

Når du lejer i bil i Malaga, så findes der stort set de samme regler som gælder andre steder. Du skal dog være lidt opmærksom på, regler omkring brændstof. Grunden til det er, at det er mest normal at man i dette område skal aflevere bilen med en tom tank. Det er derfor en rigtig god idé, lige at læse betingelserne igennem, så du er klar over det. Ellers gælder der jo de samme færdsel regler som du kender fra andre steder. Du skal dog være opmærksom når du kører, for folk hernede er kendt for at køre lidt mere frisk. Der er mange rundkørsel dernede omkring, og hvis der er tæt trafik, så skal du holde dig godt til, når du kører ud i sådan en. Du skal så passe på, at du ikke kommer fra langt til venstre, for det kan være meget svært at komme ud igen. Hold derfor til højre, selvom vi ikke er vandt til det i Danmark. Man er ikke helt så flink til at hjælpe folk ind og ud.

Når du bestiller billeje i Malaga så sørg for at bestille en bil der er stor nok. Det koster typisk ikke særlig meget mere at få en lidt større bil, så hvis du skal ud og køre et stykke, eller du vil ud at se om området. Min erfaring er også, at det klima anlæg der sidder i de større biler, typisk er meget bedre til at holde den til tider trykkende varme ude af bilen. Brændstof forbruget er typisk ikke ret meget større. Hvis du er første gang i området, og så finde et bestemt hotel, eller finde en bestem lejlighed, så kan det også være en god idé at bestille en GPS. De koster ikke så meget, og det gør bare det meget lettere at finde. Hvis du er til kort, så sørg for at have nogle der er gode til at læse kort, til at hjælpe chaufføren, for denne har rigeligt med at passe på trafikken.

Eller er der bare at ønske jer en rigtig god tur med billeje Malaga. Det er et skønt område, så husk at nyd det når du er hernede. Husk også at selvom du måske har lejet en lejlighed, og derfor har mulighed for at lave mad selv, så er det lokale køkken i Malaga vild lækkert, så husk også at prøv det.