Billeje Magdeburg

I perioden mellem de 2 verdenskris, det var Magdeburg placeret midt i det gamle øst tyskland, og var en metropol både indenfor kultur og økonomi. Efter murens fald, de dykkede økonomien kraftig, men i dag er byen og området omkring på vej op igen. Hvis du skal på besøg i byen, så kan du anvende billeje Magdeburg til at komme rundt dernede. Så kan du på egen hånd opleve, hvordan byen ser ud den dag i dag.

den gang økonomien gik i stå i Magdeburg, der gik byen den modsatte retning af så mange andre. I dag fremstår byen som meget grøn, og undersøgelser viser, at det er den 3. grønneste by i Tyskland i dag. Det er dog ikke kun på det grønne område der er sket noget, for byen et i dag et rigtig godt forretningsliv, og er den by i Tyskland der har flest butikker pr. indbygger. Det betyder dog også, at hele oplandet kommer til byen for at handle. Hvis du kommer til området, så skulle du derfor tage o bruge billeje Magdeburg, for at komme rundt. Det er oplagt et køre ud til et af de store indkøbscentre, hvis du altså har interesse i at shoppe.

Det er i dag ikke muligt at flyve direkte fra Danmark til Magdeburg., Det er dog oplagt at bruge toget til at komme derned, for transporttiden er ikke særlig lang. Det er derefter oplagt at bruge billeje Magdeburg til at kommer videre derfor. Det tager længere tid at køre i din egen bil til Magdeburg, og så koster det meget mere end bare at tage toget.