Billeje Madrid

Vi hjælper dig med at finde billeje Madrid.

Madrid er hovedstad og den største bil i Spanien. Byen ligger næste midt i Spanien, så der er aldrig så langt til andre byer i landet. Byen er den 3 største målt på antal indbyggere i hele EU – Kun overgået af Paris og London. På grund af størrelsen, så anses byen for at være både kultur og økonomis hovedstad for hele den iberiske halvø. Hvert år trække de store multinationale firmaer med hovedsæde i byen mange forretningsfolk til byen. Byens mange kultur tilbud trækker dog også mange turister til byen

Billeje Madrid

Hvis du ankommer til Madrid med fly, så ankommer du højst sandsynligt til byen via Barajas lufthavnen der er beliggende 13 kilometer nordøst for byen. Du kan vælge at tage Metro eller taxa ind til byen, men en oplagt mulighed for at komme rundt i Madrid, er ved at bruge billeje Madrid, for så kan du bevæge dig helt frit rund i byen. Hvis du ikke planlægge besøg helt i centrum af byen, så kan det være besværligt at bruge offentlig transport, så for at spare tid på din rejse, så bør du overveje at bruge en bil når du er i området.

Når man lejer bil i Madrig, så er det på samme måde som i andre lande der har egne bilfabrikker. Seat fabrikkerne ligger i Madrid, og disse et ejet af VW koncernen, så når man bruger billeje Madrid, så er det i langt de fleste tilfælde biler fra den koncern med ser. Bil fabrikkerne har indset, at når folk lejer en il, så får de i virkeligheden også de bedste muligheder for at teste bilen. De anser det derfor, som en lagt mulighed for at få testkørt deres biler af kunderne.

På grund af den økonomiske krise der er i Spanien i øjeblikket, så kommer der desværre ikke så mange rejsende til landet lige i øjeblikket. Det kan du dog bruge til din fordel, for når der ikke kommer mange gæster, så konkurrer biludlejnings selskaber mere om de gæster der er, og det betyder at du finder nogle rigtig gode tilbud ind i mellem.

Når man kører rundt i Spanien, så skal du være opmærksom over, at de kører lidt anderledes end du kender det hjemmefra. De lokale kører typisk både hurtigere og lidt mere tæt end du kender det hjemmefra. Det er derfor en rigtig god idé at være opmærksom når du kører. Hvis du skal kigge på et kort, så kør ind til siden, sådan at du ikke er til fare for dig selv eller andre i trafikken. Hvis du skal på motorvej for at køre, så skal du være opmærksom på, at der i Spanien opkræves afgifter for at køre på motorvejene. Det er dog ikke så meget, og i modsætning til andre lande, så opkræves du kun for det du kører. Du kommer derfor ikke til at betale for et helt år.

Ting at lave i Madrid

Når man siger Madrid, så kommer man ikke uden om, at sige Real Madrid. Der kommer rigtig mange til byen for at se fodbold hvert år, og klubben har da også i mange år, kæmpet blandet de bedste fodboldklubber i Europa.

Når du kommer til Madrid, så skulle du tage og benytte muligheden for at se kunst i byen. Du finder mange forskellige kunst samlinger fordelt ud over hele byen. Hvis du er til store anekendte kunstsamlinger, så vil jeg anbefale dig at se Museet Prado, Paseo del Prado (læs mere på http://www.museodelprado.es/) Det er Spaniens største samling, og den kan ifølge min mening måle sig med de helt store samlinger i verden.

Når du rejser til Madrid, så brug billeje Madrid, og husk at du kan spare penge, hvis du bestiller i god tid. Det er ikke ualmindeligt, at hvis du rejser til byen i Juli & august, at der gives store rabatter hvis du bestiller tidligt, og er du ude i sidste øjeblik, så kommer du til at betale meget mere.