Billeje Lublin

Lublin er en større by med over 350.000 indbyggere, og er beliggende i den østlige del af Polen. Hvis du skal dertil, og gerne vil have det bedste ud af din tur, så skal du bruge billeje Lublin, så får du den bedste tur.

Byen spillede en stor rolle for området tilbage i tiden, og var handelscentrum, så byen var i gamle dagen, så økonomisk kraftcenter, der hjalp den økonomiske udvikling i hele regionen. Der er i dag ikke nogen international lufthavn i byen, og derfor kan du med gode grunde heller ikke, flyve direkte til byen fra Danmark af. Du skal derfor flyve til fx. Krakow. Derfra har du omkring 2,5 time i bil. Du kan god med fordel tage fx. toget eller en af de busser der kører til Lublin, og når du er fremme i byen, så kan du afhente billeje Lublin derfra. Det er meget lettere, og du slipper for selv at skulle køre den lange tur i bilen.

Hvis har har tid lidt i overskud på din tur til Lublin, så brug muligheden for at tage billeje Lublin, til at komme ud og se noget. Jeg synes højde punktet i byen er slottet der ligger centralt i byen. Du kan roligt tage billeje Lublin dertil, for at kommer du hurtig frem og tilbage til fx. dit hotel.