Billeje Louisiana

Hvis du gerne vil ned og opleve, hvordan livet er i sydstaterne i USA, så brug billeje Louisiana, så får du nemlig mulighed for at opleve meget mere. Når du kommer til dette område på fx. ferie, så er det vigtigt at du også kommer udenfor selve byen. Der ligger utrolig mange rigtig spændende byer dernede, så få lejet en bil, så du også kan komme rundt.

Selve Louisiana skal du dog også afsætte tid til. Selv og store dele af byen blev ødelagt, under den store orkan Katrina i 2005. Det var en helt forfærdelig natur katastrofe, hvor store dele af byen blev ødelagt. Mange af de gamle historiske bygninger blev ødelagt, og når man kommer der nede, i dag, så kan man stadigvæk se nogle af de helt forfærdige fodspor, som denne orkan sætte sig. Det suges at det er den værste natur katastrofe i hele USA´s historie. Den gamle stemning i byen, den vender nok aldrig tilbage på helt sammen måde som den var før. Det betyder dog på ingen måde, at byen og området ikke er et besøg værd, for det er det halt klart. Når du er i byen og har billeje Louisiana til rådighed, så er det dog stadigvæk en rigtig stor oplevelse, at tage ned i den gamle franske del af byen. Du skal være opmærksom på, at i perioder kommer der rigtig mange turister dernede, men du må alligevel ikke snyde dig selv for den oplevelse.

Hvis du er til gode mad oplevelser, så er sydstaterne også noget for dig. Området er kendt for at lave noget særdeles velsmagende mad, og i Louisiana, der er de særlig kendt for deres seafood. De ligger direkte ud til vandet, så hvis du drømme og frisk seafood, og et kæmpe udvalg, så er dette også stedet for dig. Der findes nogle ret fantastiske restauranter hernede, så prøv dig lidt frem, hvis du også gerne vil have nogle ret lækre gourmet oplevelser.