Billeje London

Hvorfor bruge tiden på at tage offentlig transport når du kommer til London ? Der er så mange andre ting at bruge tiden på, end at sætte din ind i hvordan undergrund systemet virker når man kommer til en byen. Tænk engang på, hvor meget lettere det er, at samle billeje London op allerede i lufthavnen, og så sørger for, at der er en GPS i bilen, og så kører direkte til det sted du skal. Du slipper på den måde også fp, at tænker over hvordan du kommer fra lufthavnen og ind i byen, for der bruger du også bare den bil du lige har lejet. Det er en super let måde at komme frem og tilbage på, og så har du også en bil til rådighed når du skal rundt.

Hvis du lander i London, men dit rejsemål går et andet sted hen, så er det også en rigtig god løsning at bruge billeje London, for du kommer hurtig ud af lufthavnen, og så videre til det sted din rejse går hen. Hvis du fx. har lyst til at kører rundt i de landlige omgivelser som England er så kendt for. Du har med sikkerhed set nogle af alle de engelske krimier der bliver vist i Tv, og du har med stor sandsynlighed også gået og tænkt over, hvor hyggeligt det ser ud, og hvor dejligt det kunne være at besøg nogle af de områder du ser på tv. Går ind på den lokale pub, der som regel på en eller anden måde er indblandet i historien. Bare navnet på disse pubber, er noget der gør, at man får lyst til at besøge en af de steder.

Der er dog ikke nogen grund til at tage ud når man bruger billeje London, for der er så mange ting du kan opleve i byen. Der er dog en enkelt ting som du skal være opmærksom på, når du bruger billeje derover, og det er naturligvis at man ikke kører i højre side som i Danmark, for man kører rent faktisk i venstre side af vejen. Der er dog ikke noget problem, for du skal du blot tænke over det fra starten af, så kommer der hele af sig selv, og der går ikke særlig lang tid, så tænker du ikke engang over det mere. Det er min erfaring, at det ikke er noget problem. Når du afhenter bilen, så lad dog være med at som det første at køre ind i London. Det er en rigtig god idé, at du lige vender dig lidt til at køre i den “forkerte side” så kør lidt rundt, og så er du i løbet af kort tid klar til at køre ind i selve London.

Der er mange ting du kan opleve med billeje London. Du kan komme hurtig rundt til de forskellige attraktioner, hvis du har tid til at lege lidt turist i byen. London er en by du altid helt bliver træt af, og selvom du har været der nogle gange, så er der altid nye ting, som du kan opleve derover. Hvis du har set de største turist attraktioner, som kan jeg anbefale følgende:

Churchill War Rooms
Under den anden verdenskrig, der blev England bombet af Tyskland, og fordi man var klar over den risiko, så lavede man et stort underjordisk kompleks, hvor Churchill og hans stab, kunne styre slagets gang fra. Du har fx. mulighed for at besøge hans kontor, og det står meget oprindeligt. Det er efter min mening et af de bedste museum du kan besøge, hvis du har interesse i 2. verdenskrig. Det er noget man overser, men du kan komme dertil med billeje London, ved at køre til Clive Steps, King Charles Street. Der er åbent 09.30 – 17.00 dagligt.

London Eye
Selvom du måske har været deroppe før, så er det altid en ting jeg selv bliver ved med at vende tilbage til. Der er vild sjovt at se det hele lidt fra oven fra, og det giver på en eller anden måde også en masse ro, at dreje lige så stille og roligt rundt.

Hvis du har interesse i sport, så er det heller ikke så længe siden, at der blev afholdt OL i byen. Du kan ret hurtig komme ud til OL-byen ved hjælp af billeje London, og så kan du opleve noget af den stemning du måske har set på tv. Jeg holder selv meget af, at besøge de forskellige byer der har været OL i, for det er altid sjovt at se hvordan man finder på at bruge de forskellige ting der blev bygget efterfølgende.