Billeje Lodz

Velkommen til byen der har det hele. Byen er den 3. største i Polen, har har gennem tiden været en vigtigt industri i Polen. Det er dog ikke kun industrien byen er kendt for, for der er også rigtig mange spændende kultur tilbud i byen. Godt du kan opleve det hele med billeje Lodz, hvis du ikke har tid til at opleve det hele, så er det en god måde at spare noget tid på.

Mange danske virksomheder der har enten egne produktionssteder eller tætte samarbejdspartnere, kommer til Lodz med jævne mellemrum, for at besøge de på gældende steder. De gange jeg selv har gjort det, der har jeg altid valgt, at bruge billeje Lodz fra lufthavnen, så jeg hurtig kan komme ud til det eller de møder jeg har. Jeg synes det har været vigtigt for mig, at jeg ikke brugte alt for meget tid på transport, så derfor valgte jeg som regel, at bruge tiden på noget andet, og det kunne jeg meget bedre gøre, når jeg benytte billeje Lodz.

Efter murens fald, der glemte mig fra regeringen lidt byen Lodz, for man valgte at tage fat i andre byer som Krakow og warszawa, hvorfor der ikke skete den helt store renovering i byen. Du kan derfor i dag stadigvæk se mange bygninger der er opført i den kolde krig. Det er dog i de senere år slet meget i byen igen, og når du kører rundt med billeje Lodz, så kan du se meget rigtig spændende arkitektur.

Hvad skal du opleve med billeje Lodz ?

Hvis du ikke har så meget tid til at opleve byen, så er Piotrkowska street steder du skal vælge at søge til. Det er en af de største handelsgader i Europa, og udover butikker finder du også en lang række af barer, restauranter, og en lang række af andre spændende attraktioner i byen. Kør dertil med billeje Lodz, så kan du også kommer derfra med alle dine indkøb igen, hvis du kommer til at købe lidt for meget. Nyd også de spændende bygninger der ligger ned af denne vej. Du kan finde mange andre gode informationer omkring byen her http://www.inyourpocket.com/poland/lodz Guiden er på Engelsk.