Billeje Liverpool

Nu sidder der måske mange der går op i fodbold, og drømme om en tur over til byen, for at se den fodboldkamp, som de altid har drømt om at se. Der sidder måske også mange andre der ikke går op i fodbold og kæmper, hvad skal vi da derover, for det eneste den bil handler om er fodbold. Bare roligt den by har meget mere at byde på, og er også kendt for andre ting, end den lokale fodbold klub. Du kan opleve alle de ting du har lyst til, med billeje Liverpool. Byen er blandt andet også kendt for, at have et livligt natteliv, og så ikke mindst for The Beatles.

Hvis du nu er i byen eller området, så skulle du tage og benytte muligheden, og bruge billeje Liverpool, til at komme hen til Beatles museum. Det er det eneste museum i Verden, der kun har dette bands i deres udstilling. De har tilgengæld rigtig mange informationer og materiale om dette legendariske band, der nok aldrig bliver helt glemt. Det koster på nuværende tidspunkt 12,50 GBP for voksne et komme ind os se dette museum. Hvis du har har lidt interesse i fodbold, som venter der også rigtig mange oplevelser på dig. Der er hele 2 store kendte fodboldklubber i byen. Den ene ved navn Liverpool, den kender alle jo nok. Den har flere internationale mesterskab i historie bogen og har tilhængere i hele Verden. Den anden klub i byen Everton, den har ikke så mange mesterskaber bag sig, men der er massere af historie i den klub. Det er en af de ældste fodboldklubber i England. Everton spiller lidt uden for byen, men Liverpool spiller ikke langt fra centrum. Du kommer let til dem begge to, når du bruger billeje Liverpool. Hvis du er så heldig at være i byen når et af disse hold spiller hjemme, så synes du at du skal tage ud og se en kamp. Det er et kæmpe stadium, og det er svært at sammenligne med noget i Danmark. Det kan slet ikke beskrives, nej det skal opleves.

Hvis du ikke er så meget til fodbold, så kan jeg også anbefale at tage med billeje Liverpool ned i centrum, hvor det er spændende at gå rundt blandt nogle af de gamle huse. På fx. at tage forbi det gamle rådhus. Det er en rigtig flot bygning at kigge på. Læg mærke til de mange flotte detaljer, der er på bygningen. En anden hygge ting at gøre, er at tage på en sejltur. Du kan tage med Mersey Ferries på en rundtur på cirka 50 min, hvor du sejler rundt i Liverpool. Du kan se nogle af de gamle pakhuse der ligger der. Det er en rigtig hyggelig tur at tage på. Hvis du kan lide historie oplevelser fra 2. verdenskrig, så må du ikke gå glip af Western Approaches. Det er kommandocentralen for hele den britiske flåde, der var placeret i Atlanterhavet. Det er rigtig spændende at se, hvorfra det hele blev styret. Under krigen var denne kommandocentral, naturligvis top hemmelig, men i dag har du mulighed for at se det. Du kommer let dertil med billeje Liverpool. Du kan læse meget mere omkring byen, hvad hvad der sker i den periode hvor du er i byen på http://www.visitliverpool.com/