Billeje Linz

Besøg den 3. største by i Østrig, og få det bedste ud af turen med billeje Linz. Du får på den måde mulighed for at komme rundt til alle de gøremål du har i området. Det har i den forbindelse ikke betydning, om du er på rejse med private fornøjelse, eller forretningsrejse.

Hvis du kommer til byen, og har noget tid i overskud, så du gode muligheder for at opleve spændende ting med billeje Linz. Du har mulighed for at tage en tur med den ældste jernbane på det Europæiske kontinent. Jernbanen går fa Linz til den Tjekkiske by Ceske Budejovice. Den blev konstrueret tilbage i 1824-1832, og det er en helt fantastisk tur du kan komme ud på, når du tager turen. Du kommer jo hurtig til stationen, når du har billeje Linz til rådighed.

Du har dog også mulighed for, at køre ind til selve centrum med billeje Linz, og så opleve den fantastiske by. Kør ind i den gamle del af centrum, og gå rundt derind. Hvis vi igen er ved at snakke transport, så brug billeje Linz, til at køre hen til den gamle sporvogn linie der hedder Pöstlingbergbahn. Linen er som sådan ikke i drift mere, men alligevel er den. den er ikke en del af det officielle netværk, men alligevel har du mulighed for at tage turen. Du skal dog være opmærksom over, at du ikke kan bruge de samme billetter som du bruger på resten af nettet. Det der gør denne linier speciel er, at det er den stejlet bane i Europa, og det er meget sjovt at opleve det. Det er ikke noget der tager lang tid, men det er helt klar en rigtig god oplevelse. , som du kan opleve med billeje Linz