Billeje Lillehammer

Velkommen til byen med de mange små hyggelige træhuse. Der er mange der kender byen for værtsskabet for vinter OL i 1994, men byen har mange andre ting end det at byde på. Hvis du vil opleve det hele så overvej om ikke billeje Lillehammer kunne være en god idé for dig. på den måde har du nemlig mulighed for at køre rundt til de forskellige attraktioner og andre ting du kunne tænke dig.
<h2>Hvad kan du så opleve med billeje Lillehammer ?</h2>
Hvis du ikke bor inde i Lillehammer by, så kan jeg anbefale at tage ind til byen, specielt hvis vejret er med dig. Du finder rigtig mange hyggelige træhuse fra det 19. århundrede, så der er nok at kigge på. Det er utrolig hyggeligt at gå forbi alle disse huse, og så lægge mærke til alle de små detaljer der er på husene.

Hvis du er i området om vinteren, og har planer om at køre ud til nogle af de gode skisportssteder, så husk at bestille snekæder når du bestiller billeje Lillehammer Skistederne omkring byen, bliver betragtet som det ældste skisportssted i Norge. Hvis du har interesse i vintersport, og er i dette område, så bør du tage ud til nogle af de faciliteter der er blevet lavet i forbindelse med vinter OL, og hvis du alligevel har billeje Lillehammer til rådighed, så tager det kun et øjeblik at komme dertil. Du kan også vælge at gå en tur ned gennem byen, men med kun 25.000 indbyggere så er det ikke altid der sker lige meget. Hvis du kommer i vinter perioden, så kan du dog regne med at der er mange mennesker. I området omkring byen, finder du nemlig langrends skor på hele 350 kilometer, hvis faktisk gør det til et af de største sammenhængende skisportssteder. Dette tiltrækker mange turister om vinteren. Jeg synes specielt at den olympiske skihopbakke er spændende at se. Når du står på toppen, så kan man godt fornemme, hvor meget mod det kræver at dyrke denne sportsgren. Jeg vil ikke kunne gøre det tror jeg, og når du har stået på toppen af sådan en bakke, så får du et helt andet syn når du ser skihop i tv næste gang.

I sommer perioden, hvor der ikke er mere sne, der kan det være rigtig hyggeligt at kør ud i en af de mange skove i billeje Lillehammer, og så gå en tur i det fantastiske område. Du kan følge en af de mange spor der er lavet.

Hvis du har mere tid tilrådighed, så tag med billeje Lillehammer ned til banegården, der finder du lige i nærheden det lokal turistkontor, der kan hjælpe dig med mange forskellige forslag til, hvad du skal lave i byen og området omkring den.