Billeje Liege

Hvis du har interesse i cykel sport, så er jeg helt sikker på, at du har kørt om Liege. Der bliver hvert år kørt cykel løb i byen om forår, og hvis du bruger billeje Liege, så har du mulighed for t opleve det på helt tæt hold. Forstil dig, at køre ud på ruten, for at stå et sted som du lige netop har udpeget til at være et interessant sted. Her hver sandsynligvis ikke offentlig transportmidler, men med billeje Liege, så kan du opleve det store cykel løb, lige præcis der hvor du har lyst.

Der er dog også andre gode grunde til at tage til byen. Byen er den 3. største by i Belgien, og i området er der cirka 750000 indbyggere, og byen er en metropol, og har stor betydning for økonomien i området. Byen ligger i den franske del af Belgien, hvilket betyder at der lokalt snakkes fransk. Selvom du ikke kan begå dig på det sprog, så er der aldrig problem med billeje Liege eller at begå sig, for området er meget internationalt, så derfor er der typisk ikke noget problem i at begå sig på tysk eller engelsk.

Der går ikke direkte fly til Liege, og netop af den årsag er lufthavnen ikke så kendt blandt mennesker i Danmark. Hvis du ankommer til lufthavnen fx. via en mellemlanding, så bestil billeje Liege hjemmefra, så slipper du typisk billigere end hvis du bare møder op i lufthavnen. Du skal påregne at lufthavnen er større end man typisk tror, for det er den 7. største gods lufthavn i Europa. Hvis du er god tid under dit besøg i Liege, og du bruger billeje Liege, så skulle du tage og køre ind i den gamle bydel. Det er super flot og rigtig hyggeligt med små små gader. Find et p-hus lige i nærheden og gå fx. en tur derinde. Specielt en aftentur kan anbefales men det er en oplevelse på alle tider af døgnet.