Billeje Liechtenstein

Besøg miniput landet, og få en rigtig god ferie. Det er ikke alle der kan placerer hvor miniput staten Liechtenstein, og desværre har har landet kun ry for at være et godt sted at have en bankkonto i skattely. Landet rummer dog så meget andet end det, så brug derfor billeje Liechtenstein, til opleve mange andre spændende sider.

Hovedstaden i landet hedder Vaduz, og det kan nok med sine godt 5000 indbyggere kaldes en af de mindste hovedstader i Europa. Landet indtægter stammer langt hen af vejen fra den finansielle sektor, og der er da også uden sammenligning den største sektor i det lille land. Det kan være rigtig interessant at kører rundt i landet, hvor du kan møde andre sider.

Hvad kan du opleve med billeje Liechtenstein ?

Hvis du opholder dig i selve Vaduz, så skulle du tage og opleve slottet. Det er synligt når du går rundt i byen. Slottet kan ikke dateret præcis, men man gætter på, at det stammer tilbage fra det 12 århundrede. Slottet har dog gennem tiden både brændt og genopbygget igen, men i dag tilhører slottet fyrste familien, men det kom først i deres besiddelse i 1939.

Hvis du er til skisport http://www.skiliechtenstein.com/, så er der rigtig gode mulighed for at få nogle gode oplevelser, for der er ret gode skisports steder i landet, og der er typisk ikke så mænge gæster endnu, men det skal nok komme, for dr er rigtig gode muligheder. Benyt de mange muligheder, og med billeje Liechtenstein der har du gode muligheder for at komme lidt rundt i det lille land. Landet har ikke nogen lufthavn, så når du kommer til landet, så vil du typisk lande i Zürich, og så komme videre derfra. Det er muligt at tage bus derfra direkte til Vaduz.

Når du kommer til landet med billeje Liechtenstein, så prøv at gå lidt rundt i fx. Vaduz. Det er tydeligt at se, at der er penge i det lille land, og mange af de turister der kommer til byen, det er da også typisk nogen der har det ene eller det andet gøremål i de mange banker – Det kan godt ses i resten af landet, at der komme mange folk med penge til det lille land.