Billeje Leeds

Tag til byen der er kendt for du mange gode shopping muligheder, det dejlige natteliv, og så ikke mindst de mange unge mennesker der kommer til byen, for at studerer. Derudover så har byen også et kendt fodboldhold, som mange andre byer i England. Du kan opleve det hele med billeje Leeds. Byen er ikke det man kalder en typisk turist by, men der er en skam for der er rigtig mange muligheder for turister i byen. Du kan fx. opleve :

Millennium Square – Der forgår som regel altid noget på denne plads. Den er derfor et rigtig godt start punkt, om kommer du fx. til byen i månederne op til jul, så bliver der her afholdt et stort årligt julemarked. Det er en rigtig hyggelig oplevelse, og der er noget for alle aldersgruppen. Der bliver også på pladsen jævnligt holdt forskellige koncert og andre kulturelle oplevelser. Du finder også en is bane i vinter periode, så i har mulighed for at løbe lidt på skøjter, hvis lysten er til det.

Lige i nærheden af Mullennium Aquare der finder du Town Hall. Det er byen rådhus som du har mulighed for at køre hen til med billeje Leeds. Det er et rigtig flot et af sin slags, om bygningen er en af de fineste af sin art i Verden. Den er helt utrolig flot. Når man bevæger sig rundt i byen, så vil du også lægge mærke til, at der er helt utrolig mange gamle flotte huse. Det er vigtigt at nyde byen på den måde også, og når du så bevæger dig rundt, så mærk også den specielle stemning du finder i byen.

Hvis du er i byen en dag hvor det lokale hjemmehold i fodhold skal spille en hjemmekamp, så er det også noget af en oplevelse du kan få. Du kan tage med billeje Leeds ud til stadion, der er beliggende lidt udenfor centrum. Du skal dog regne med, at der kommer rigtig mange lokale tilskurer til disse kampe, så du kan med fordel komme i god tid. På den måde er det dels meget lettere at parkerer, men du får faktisk også meget bedre mulighed, for at opleve mere af den stemning der er på stadion inden kampen starter. Når kampen så er færdig igen, så kør med billeje Leeds til til byen, og besøg en af byen pubber. Specielt hvis hjemmeholdet har vundet, så er der en rigtig god stemning nogle steder.