Billeje Le Mans

Selve by navnet behøver nok ikke speciel meget introduktion, for alle har nok hørt om det årlige 24 timers løb der finder sted i byen. By er dog andet end det, og husk du skal opleve byen på den rigtig måde så skal du bruge billeje Le Mans. Når du bruger billeje Le mans, så har du mulighed for at opleve alle de ting du kan forestille dig.

Le Mans forbinder man uden tvivl med det 24 timer motorsports løb der finder sted i juni måned hvert år. løbet er fyldt med traditioner, og ikke mindst uskrevne regler for hvad man gør og ikke gør. Det er en livsstil for mange at tage dertil hvor år, og med billeje Le Mans så har du også mulighed for at komme lidt rundt før eller efter løbet. Selvom selve løbet kun køres i 24 timer, så tager langt de fleste ned til banen i hele ugen op til. Der er en del forskellige tidskørsler op til, for man skal finde ud af hvem der skal ligge i Polo Position til starten af løbet. Det er for mange også det vigtigste at opleve stemning rundt omkring banen, og det forbindes at mange som en hel camping ferie at ligge i telt ved banen. Hvis du ikke har lyst til at sove i telt, så kan det være en rigtig god idé at bestille hotel så tidlig som muligt, for der er naturligvis tryk på hoteller. Det kan derfor være nødvendigt at bo et godt stykke fra banen, men hvis du booker billeje Le Mans, så er der ikke noget problem i at komme frem og tilbage.

Hvis du kommer til Le Mans i en anden periode end selve motorløbet finder sted, og måske har interesse i løbet, så har du mulighed for at foretage dig noget, der dufter lidt af motorsport. Du kan nemlig tage hen til det museum der er lavet. Her har du mulighed for at fordybe dig lidt i historien i det meget spændende løb, og hvis du har interesse i det, så er det utrolig spændende. Det er dog vigtigt at du sætter god tid af til besøget, for på den måde kan de få alle de spændende deltaljer med. Du kan læse meget mere her

Der er ikke så mange attraktioner i Le Mans udover motorløbet, så hvis du kommer til byen udenfor den periode, så brug billeje Le Mans til fx. at køre en tur til Nantes, eller andre byer omkring, for det er ikke så sjovt at sidde fx. en weekenden i byen, og ikke rigtig kunne lave noget.