Billeje Kristiansand

Hvis du også skal til Kristiansand , og skal lidt rundt deroppe, så brug billeje Kristiansand for at komme lidt rundt deroppe. Hvis du skal på ferie eller måske forretningsbesøg, så kan det være en fordel for dig, bare at tage færgen over fra Hirtshals, og så når du så komme frem, så kan du afhente billeje Kristiansand, og på den måde slipper du for at betale for at tage bilen med færgen. Det kan være noget af en udgift. Det kan også tænkes, at hvis du skal på forretningsrejse, så synes familie måske ikke, det er en god idé at du tager bilen med, så de står hjemme uden. Du har også mulighed for at flyve til Kristiansand Airport, Kjevik, hvor du kan flyve direkte fra, fra fx. København. Her kan du så bruge billeje Kristiansand eller tage bus eller taxi de 8 kilometer der er ind til selve byen.

Hvis du er i Kristiansand, og har tid til det, så skulle du en varm sommerdag prøve at tage ned til vandet, og du kan godt regne med, at du ikke er den eneste der er der. Der kommer rigtig mange turister til byen når det er sommer, og på dage med godt vejr, så mødes folk ved vandet, og bruger de helt fantastiske stande der findes her. Det er ikke uden grund, at området her, kaldes den koldeste riviera, for det er super lækkert, men vejret er bare ikke lige varmt som det er nede i Sydeuropa.I sommer perioden er det også rigtig hyggeligt at bruge billeje Kristiansand, og tage ned til havnen, for der anløber mange cruise skibe i denne periode, og uanset hvor tit man ser dem, så synes jeg det er vild imponerende at kigge på disse skibe.

Hvad skal du med billeje Kristiansand

Tag til Fiskebrygga der er det gamle fiskemarkedet. Der foregår stadigvæk fiske auktion fra området, så hvis du kan lide den stemning, så tag dertil. Hvis du er mere til at spise det, så er dette også området du skal tage til. Du finder mange fiske restauranter i dette område, så inviterer fx. en forretningsforbindelse med dertil, med billeje Kristiansand, så er du næsten sikker på, at det blive en stor succes. De fisk der bliver serveret her, se plejer at være super friske, og som restaurant kan man næsten ikke ønske sig mere, end at have råvaren lige udenfor døren.

Hvis du er mere til zoologiske have, så har du også muligheden for det. Kristiansand zoo har et besøg vejr, og du kommer dertil med billeje Kristiansand. du finder parken lige øst for byen, og du har mulighed for at se mange spændende dyr, også dyr du ikke finder andre steder. De lever i naturlige omgiver, så hvis du er til dyr, så tag dertil og opleve det hele. I samme område finder du også Kaptein Sebeltann, der er favorit pirat i Norge – det er rigtig sjovt, og i løbet af sommeren har du også mulighed for at se et af de aften shows der bliver arrangeret.