Billeje Kreta

Kreta er målt på antallet af turister den største af den grænse øer. Det er uden sammenligning den største magnet af turister i det græske øhav. Når du kommer dertil, så har du muligheden for at opleve lidt mere af det hele, når du bruger billeje Kreta. Når du lejer en bil, så har du valg muligheden om du bare ved ligger ved vandet, eller du vil ud og opleve nogle af de mange muligheder du har på øen. Det er en rigtig god idé at leje bilen i hele ferie perioden, for så kommer du også meget hurtigere frem og tilbage til lufthavnen. Du slipper for at skulle være afhængig af andre, som du skal når du tager fælles transport. Billeje Kreta koster ikke så meget, og du får meget mere fleksibilitet på din ferie.

Når jeg lige har fortalt at der kommer så mange turister til øen, så skulle man måske tro, at dette var den vigtigste indtægtskilde på øen, men det er rent faktisk landbrug. Turisterne er dog et vigtigt bidrag til økonomien, og ingen tvivl om, at leve standarden ville være en helt anden, hvis ikke det var for de mange turister der hvert år kommer til øen.Den krisen der har været i Grækenland, den er heller ikke gået uden om Kreta, men man kan fornemme, at de lokale gør meget for at almindelige turister ikke skal mærke den dårlige stemning. Det virker som en rigtig god idé, for jeg tror ikke der er ret mange turister, der har lyst til at holde ferie et sted, hvis der er en dårlig stemning.

Når du gæster øen, så vil du nok bemærke de mange gamle og historiske bygninger. Øen som sådan er meget handicap venlig, og du finder gode mulighed for parkering med billeje Kreta. Du skal dog være meget opmærksom når du bestiller hotel, for eftersom mange hoteller ligger i gamle historiske bygninger, så er der i mange af dem heller ikke nogen elevator. Det er derfor en god idé at sikre sig at der er en, hvis man fx. ikke kan klare trapper. Kig efter det, for det er muligt at finde, og vil du ikke gå glip af de mange andre muligheder øen har et tilbyde dig, når du tager dertil på ferie.

Hvis du har planer om at flyve til øen, og gerne vil med rutefly, så kan du ikke flyve direkte til Heraklion lufthavnen. Du vil typisk komme en tur omkring Athen, men det er heller ikke noget problem, for der er flere daglige afgange til Kreta. Du kan så hjemme fra på siden her, bestille billeje Kreta, og så slipper du for at bruge tiden på det når du kommer til lufthavne. Det er ikke nok med at du spare tid, så kan du typisk får nogle mange bedre tilbud, når du bruger vores internet side her. Der er som regel ikke voldsom meget kø ved de forskellige udlejningsselskaber, så før du ved af det, så har du fået billeje Kreta, og på vej ud af lufthavnen.