Billeje Kos

Kos er en af de store græske øer, når det kommer til antallet af turister. Øen er beliggende ikke særlig langt fra det Tyrkiske fastland, og i godt vejr, er det ikke noget problem at ser dertil. Øen er beliggende ikke særlig langt fra Rhodos, men når vi snakket som antallet af turister, så er byen ikke helt lige så stor. Hvis du gerne vil have så meget som muligt ud af den ferie på øen, så er det billeje Kos du skal bruge.

Langt størstedelen af gæster der kommer til øen, det er charter turister. Det er dog også muligt at flyve med rutefly i sommerperioden fra mange Europæiske byer, og blandt de fly der går til øen, der er en del lavpris selskaber. Når du kender perioden du er på øen, så er det også en god idé, at du her på siden med det samme får bestilt billeje Kos, for så er du sikker på, at du få lejet en bil, der også lever op til de ønsker du har. Det er dog ikke kun med fly du har muligheden for at rejse dertil. Jeg har nogle gange prøvet at sejle dertil, og det var en super god måde at kommer dertil på. det tager naturligvis længere tid, men jeg synes det var en rigtig god oplevelse de gange jeg har prøvet det. Hvis du så skal bruge billeje Kos under dig ophold, så kan du have det bestilt så det bilen står klar til dig, når du kommer med færgen. Det er ikke kun til Grækenland du har mulighed for at sejle til, for der afgår også færge til to byer, i Tyrkiet.

Når du kommer til øen og bruger billeje Kos, så har du muligheden for at kommer rundt på øen. Hvis det er dit første besøg, så prøve at kør rundt på den cirka 90 km. rundt strækning der er på øen, og kig lidt på de forskellige standen fx. Der er sker forskel på dem, og det er da meget sjovt, selv at vurderer hvilke du bedst kan lide. Du har også mulighed for at komme lidt rundt, og på den måde komme til område, hvor det ellers er meget lokalt, sådan at der ikke kommer så mange turister. Det er jo fordi, du bare lige finder områder hvor der ikke kommer nogle turister. Der kommer rigtig mange turister hvert år, så der næsten uanset hvor du befinder dig, men du har mulighed for at komme til steder, hvor der ikke kommer så mange turister med billeje Kos