Billeje Korsika

Folk der først har været på Korsika en gang, du bliver ved med at vende tilbage til denne skønne ø i Middelhavet. Det er som om, det er en helt speciel stemning på øen, og derfor man man bare tilbage igen – Den bedste måde at opleve øen på, er med billeje Korsika.

Der er flere forskellige måder man kan komme til Korsika og holde ferie på. Der sejler færger både fra Frankrig og fra Italien, men fælles for dem er, at dels er det dyrt at få en bil med over, og dels så kan det tage op til 10 timer at sejle fra Frankrig til Korsika, og det er tid der går fra din ferie. Når vi tager derned, så vælger vi altid at flyve til øen, og så bare bruge billeje Korsika, for på den måde kommer vi langt hurtigere frem, sådan at være ferie kan starte så hurtig som muligt.

Hvad skal du opleve på Korsika ?

Det er faktisk ikke fordi øen er så stor, men er cirka på størrelse med Sjælland, så derfor kan man godt komme lidt omkring på ferien. Det kan godt være den ikke er vild stor, men alligevel så opdager jeg nye ting dernede, hver gang jeg kommer dertil. Der skal jo lidt hele tiden dernede, så vi går altid og venter med spænding inden vi skal derned. Når i bevæger jer rundt på Korsika, så er noget af det første man lægge mærke til altid naturen. Når vi snakker om det, så har øen alt, strande og bjerge og en meget flot natur, og når man kører rundt på de må veje med billeje Korsika, så er man nødt til at gøre nogle små stop, når en af de lokale landmænd lige skal over vejen med sine geder eller grise.

Langs strnaden hele vejen rundt om Korsika, der man du se små fæstninger der vidner om alle de kampe der har været om Korsika. Det er nemlig ikke bare i dag øen er eftertragtet af turister, så øen er forsøgt indtaget af romerne, grækere og ikke mindst Italien. Når man bevæger sig rundt, så kan man næsten fornemme den stemning der har været her gennem historien. Der er meget imponerende at se synes jeg. Når man ser på disse fæstninger, så kan man jo heller ikke undgå at bemærke Middelhavet. Det er virkelig noget man få lyst til at tage en lille tur i, og skulle du også få lyst til det – Så tag en tur i det.

Når du booker billeje Korsika, så overvej om ikke det kunne være en god idé at bestille en bil med klima anlæg. Normal temperaturen om sommeren ligger omkring 30 grader midt på dagen, så hvis man har planer om at køre rundt på øen, så bestil en bil med klimaanlæg. I det hele taget, så kan i se frem til et meget behagelig klima når i kommer derned, og i sommermånederne, der regner det ikke særlig meget.