Billeje Köln

Köln har utrolig meget at tilbyde sin gæster, men det er også den 4. største by i Tyskland, så finder du altid mange forskellige tilbud, lige fra nogle få gamle bygninger, og til mange rigtig nye. Det er jo meget kendetegnet ved de gamle tyske byer, at store dele af byerne blev ødelagt underkrisen, og dette var også tilfælde med omkring 70 % af Köln. Det betyder dog på ingen måde at byen ikke har meget af byde på for billeje Köln, for det har den.

Köln er beliggende ikke så langt fra Danmark, og der er da også en del danskere der har kørt forbi byen på deres vej til specielt Frankrig, hvor den store motorvej A1går lige forbi byen.Prisniveauet er heller ikke så højt i byen, så både det at overnatte, og det at leve i byen ligger et godt stykke under hvad man oplever i Danmark. Byen er derfor oplagt at tage til på fx. en lille miniferie eller en forlænget weekend. Der er slet ikke nogen grund til at du skulle køre derned, for du kommer langt hurtigere til byen med fx. tog, og når du så kommer tl byen, så kan du i forvejen have bestilt billeje Köln, så kommer du også hurtig videre fra stationen.

Når du opholder dig i byen, så vil du ikke kunne undgå at bemærke Rhinen, der går ned midt i byen. Man kan få mange timer til at gå med bare at sidde og kigge på floden, for der der meget trafik på floden, så der er altid noget at kigge på. Hvis tiden er der til det, så er der ingen grund til at nøjes med at kigge på trafikken. Du kører med billeje Köln hen til floden, og tager en af de tur både der sejer på floden. Turen tager 1-1,5 time, og det er en rigtig flot tur hvis man har interesse i sådan en oplevelse. den største turist attraktion i Köln kommer du heller ikke uden om. den store gigantiske domkirke der ligger i byen, er en af de største turist magnet i hele Tyskland. Domkirken fremstår i dag næsten med en sort overflade, som er opstået gennem tiden, på grund af den meget forurening der tidligere har været i området.

Som du kan læse, at har byen meget at tilbyde dig som turist. Få derfor bestilt en togbillet og billeje Köln, så kan du med egne øjne kommer ned for at opleve byen selv. Du skal dog forvente at det er en by du har lyst til at kommer tilbage til. Det er dog ikke kun turister der hvert år kommer til byen i stort antal. Byer huser der europæiske hovedkontor for Ford, ligesom Lufthansa holder til i byen. Disse to kæmpe virksomheder trækker også mange besøgende til byen. det kan derfor være en god idé at bestille billeje Köln i så god tid som muligt, så er du også sikker på, at der er en bil til dig.