Billeje Kolding

Kolding tiltrækker mange turister hvert år, og det er ikke kun fordi byen her så mange ting at tilbyde gæsterne. Der er også mange der kommer til Kolding for at overnatte, efter de har tilbragt dagen i Fx. Lego land. Med billeje Kolding kan du dog nå det hele, så tag det roligt hvis du har ferie og lej en bil.

Hvis du kører rundt inde i Kolding centrum, så vil du ikke have brugt særlig lang tid i byen inden du bemærker Koldinghus. Koldinghus ligger på en bakketop inde midt i byen, og er det gammel kongeslot. Det er utrolig interessant at besøge bygningen, og de forskellige udstillinger der er der. hvis du går i tanker om at blive gift, så er det faktisk muligt oppe i den gammel Riddersal på Koldinghus. Det er t utrolig flot rum, der rummer så meget historie, at man næsten kan fornemme historiens vingesus.

Hvis du har lejet billeje Kolding, så har du også mulighed for at komme rundt il andre attraktioner end dem du lige finder i Kolding. Jeg vil anbefale dig, at tage på Egeskov Slot, der er en rigtig spændende oplevelse for hele familien. Det er et sted hvor far kan se på gamle biler, i det slottet har en stor samling af spændende biler. Der man mange legepladser og sågar en labyrint laver af buske, sådan at familie kan fornøje sig der, og se om de kan finde ud på den anden side. En rigtig sjov idé, der er mange sjov både for børn og voksne.

Med billeje Kolding, kan du også bare en en tur i Geografisk have, der ligger i Kolding. Der er billig entre til haven, og det er utrolig flot og hyggeligt at opholde sig i parken. Hvis i har god tid, så kan det være rigtig hyggeligt, at have en picnic kurv med i haven og så hygge jer. Der er nogle gode legepladser i Geografisk have, så børn kommer heller ikke til at kede sig. I kan også vælge at bruge billeje Kolding til at køre i tur til Slotssøbadet. Du finder dels en stor svømmehal der, men du finder også en wellness afdeling, der hedder Dorthea badet. Det er næsten nyt og super lækkert.