Billeje Kassel

Kassel er byen som rigtig mange danskere kender navnet på, fordi der er kørt forbi den når de er på vej på ferie. Der er der i mod ikke ret mange der rent faktisk har været inde i byem, men du kan du lave om på med billeje Kassel. Kassel ligger nogenlunde midt i Tyskland, og alligevel så er der desværre ikke ret mange der kender byen, og alligevel så kender mange folk fra noget byen. Det er ikke alle der ved, at brødrene Grimm levede og ikke mindst skrev mange der deres eventyr mens de boede i byen. Disse eventyr er oversat til mere end 140 sprog, og dermed kender der meste af verden disse eventyr.

Hvad skal du opleve med billeje Kassel ?

Egentlig så bestemmer du selv hvad du har har lyst til at se 🙂 Jeg kommer dog gerne med lidt gode råd til dig. Byens historie går helt tilbage til år 900 før år 0. Man kunne derfor forestille dig, at der var mange spændende og rigtig gamle bygninger i byen, men det er der desværre ikke. Historien for Kassel har desværre ikke bevaret disse, så langt de fleste bygninger er forholdsvis nye, når man tager byen historie i betragtning. det er dog alligevel spændende at gå en tur i centrum.

Hvis du ikke har mod til at tage billeje Kassel med ind i selve centrum af byen, så er byen godt dækket af sporvogne, og det er muligt at købe et ugekort til en billig pris. Du kan med sådan et køre så meget du har lyst til i byen, så kan det være give godt ud, hvis ikke du har billeje Kassel til rådighed, eller måske ikke har lyst til at køre bil i sådan en stor by.

Hvis du har tid til det, så kan de besøge Bergpark, der er en stor park der ligger på en skråning, med udsigt udover byen. Der er også i denne park, at de årlige lege “Wasserspeile” Hvis du er så heldig at være i byen i starten af oktober, så tag forbi der. Det kan være rigtig sjovt at kigge på. Det kan du også læse meget mere om her http://www.kassel.de/kultur/sehenswuerdigkeiten/Bergpark/01929/index.html. Ellers er det bare at slappe lidt af i byen, det er rigtig hyggeligt, og de mange bakker i område, gør det til en rigtig hyggeligt by.

Hvis du besøge området op til jul, og aldrig har oplevet hvor meget man i Tyskland går op i julen, så skulle du tage og leje billeje Kassel og køre ind til kassel by. Der er mange rigtig julemarkeder i byen, og det er rigtig hyggeligt at gå rundt blandt de mange boder. det kan varmt anbefales, hvis du naturligvis er der på den årstid.