Billeje Jerusalem

Byen er hovedstad og den største by i Israel. Byen er en af de ældste byer i Verden, og når man siger det, så er der mange der allerede begynder at tænke, at så er det ikke til at komme rundt når man bruger billeje Jerusalem. Der kunne man dog ikke tage mere fejl, for det er som regel ikke noget problem. Byen er for mange år siden udråbt til en hellig by, og når man tænker over, at der er flere forskellige religioner der betragter dem som det, så er det ikke så underligt.

Hele den gamle bydel, og de gamle bymurere der omkranser denne, står på UNESCO´s verdenskultur liste, så derfor bliver der passet godt på den gamle by. Der er da også en kæmpe oplevelse af gå rundt i disse gader, for når man kigger rundt, og tænker over hvor gamle nogle af disse bygninger egentlig er, så er det vild imponerende at tænke over det. Der er som måske bekendt sket i masse nede i disse område, og derfor hvis man har lidt interesse i historie, så kan jeg varmt anbefale at tage ind og besøge Israel museum. Det er ikke alene det største museum i landet, for du finder også en kæmpe udstilling omkring landets historie. Du skal dog være opmærksom på, at du kun får den fortalt set fra den ene side, om jeg synes godt man kan se det nogle stedet. Du kommer ret hurtigt dertil med billeje Jerusalem. Du kan læse meget mere omkring stedet her http://www.english.imjnet.org.il/

Hvis du tager på shopping i den gamle bydel, så kan du finde næsten alt i disse gamle og typisk mindre butikker. Som i mange andre steder i Verden, så skal du dog være klar på at forhandle om prisen. I langt de fleste butikker, så bliver du mødt med store krav til betaling, og hvis du betaler det som du forlanger, så bliver du typisk snydt.