Billeje Izmir

Der er her badeferien starter for mange. Der er to store lufthavn hvor man typisk lander, hvis man skal på badeferie i Tyrkiet. Den ene er Antalya og den anden er så Izmir. Det er den rigtige lufthavn at vælge, hvor man skal opholde sig på vestkysten, hvis man ønsker den korste mulige rejsetid, og det gør man jo i de fleste tilfælde. Hvis du så igen ikke har lyst til at bruge længere tid på transport, end højst nødvendigt, så bruger man billeje Izmir for at komme videre derfra. Hvis du har været i Tyrkiet, så ved du også hvor varmt det kan være i sommerperioden. Derfor kan det være nærmest ulideligt at skulle sidde i en god varm bus, hvor der sidder rigtig mange mennesker. Start derfor din ferie på den rigtig måde, ved at bruge billeje Izmir.

Du behøver dog ikke tage væk fra Izmir, hvis du gerne vil have nogle gode oplevelser, for byen i selv har haft faktisk meget at byde på. Der er alt for meget der overser de muligheder byen har. Byen er med sine 3,7 mio. indbyggere faktisk den 3. største i Tyrkiet, og derfor findes du også mange spændende steder i byen. Når du skal finde dit hotel i byen, så er det dog en rigtig god idé at sørge for, at der er klimaanlæg på værelser, for om sommeren,så kan der i perioder godt være meget varmt. Så hvis du ikke så god til de høje temperaturer, så kan det være en umulig opgave at falde i søvn ellers. Det samme gælder når du skal bestille billeje Izmir, så sørg for at bestille med klimaanlæg, hvis det skal være sjovt at køre bil.

Noget af det jeg nyder meget ved at kommer ned i dette område er, alt det lækre og ikke mindste friske grønt der findes hernede. Når du har billeje Izmir, så kan du prøve at tage ud til en af de lokale producenter af meloner. Eftersom de dyrke i dette område, så er der ikke lang transport fra mark til din gane, og derfor høstes de først når de er modne, og ikke ligesom dem vi kan købe herhjemme, der høstes inden de er færdige, og derfor har de ikke så meget smag, som du vil opleve hernede i dette område.