Billeje Italien

Der er uden tvivl om, at det land jeg bedst kan lide at tage på ferie i, det er i Italien. Det eneste problem jeg havde med det i nogle år, det var bare afstanden fra Danmark af. Det tager lang tid at køre derned, og kan kan godt være lidt ødelagt i kroppen i den første dag eller to. Et år hvor jeg var kommet hjem, så kom jeg til at tænke på billeje Italien. Det måtte bare være et lettere måde at gøre det på, og det var der rent faktisk.

Jeg begyndte at undersøge nogle forskellige muligheder, for at komme derned på anden måde, og det kunne faktisk lade sige gøre at komme derned hurtigere og billigere. Jeg undersøgte nemlig muligheden for at flyve derned, og så bruge billeje Italien når jeg kom frem. På den måde, så jeg kommer jeg langt hurtigere frem til lufthavnen, uden at jeg skal være ødelagt når jeg kommer frem, på grund af de lange køretur. Når jeg kommer ud af lufthavnen, så har jeg sørger for, at der står billeje Italien klar til mig, så jeg hurtig kan komme frem til det endelige lejemål.

Når jeg rejser på denne måde, så kan jeg også mærke, at lysten til at køre ud for at se noget når vi skal af sted, den er langt større end når vi har kørt hele vejen. Der er også super let at komme af sted, for nu har jo netop valgt, at vi skal have adgang til billeje Italien på hele ferie, så derfor har vi heller ikke noget problem i at komme rundt og se de ting vi gerne vil se på. Det er også som om vores familie har meget mere lyst til at, opleve andet end bare at komme til vandet og slappe af, når vi bruge billeje Italien og fly når vi er af sted. Jeg kan også mærke på mig selv, at når vi kommer hjem fra sådan en ferie, så kan vi vente med at tage hjem til søndag, og starte på arbejde mandag. Man er netop ikke ødelagt i hele kroppen, så på denne måde er det faktisk også muligt at få en ekstra dag dernede. Du tager bare billeje Italien og kører i lufthavnen søndag morgen, så er du klar til at tage på job mandag – Hvis du altså ikke har en uges ferie mere.

Køre rundt med billeje Italien

Når man snakker med en dansker, der har været rundt i Italien for at kører rundt, så tror jeg man i mange tilfælde vil høre, at de kører fuldstændig sindssyg, men er det nu også rigtig. Det er åbenlyst for alle, at man kører helt anderledes. I Danmark der holder den typiske trafikant på den ret han/hun har, og der er ikke andre der skal overskride de regler. Det kan godt give en meget ufleksibel afvikling af trafikken. Når du kører rundt med billeje Italien, så er det helt anderledes. Her har de enkelte trafikanter fokus på, hvordan man kan afvikle så meget trafik på en meget fleksibel måde. Det betyder at de giver plads, når du fx. skal ind i en rundkørsel. Det betyder dog på den anden side også, at han forventer du giver plads til ham, når han skal ind i den – Det skal man sige vende sig til, og man skal være lidt opmærksom på det første gang.

Færdselsregler Italien

Når du kører rundt i Italien, så skal du være opmærksom på, hvad de gældende hastighedsgrænser er. Hvis du kører rundt med helt almindelig billeje Italien, så skal du overholdelse disse grænser:

By: 50 km/t
Landevej: 90-110 km/t
Motorvej: 130 km/t

Du skal være opmærksom på, at hvis du har haft kørekort i mindre end 3 år, så må du ikke kører mere end 90 km/t på hovedvejen, og 100 km/t på motorvejen. Når du bevæger dig rundt med billeje Italien på motorveje, så vil du bliver opkrævet afgifter mange steder. Du betaler efter hvor langt du kører, så derfor skal du huske at have penge eller kort med ind i byen, inden du kører ud på motorvejen.

Du har mange muligheder, når du anvender billeje Italien under dit ophold. En måde at bruge det på er, når du tager på ferie. Du kan vælge at flyve til fx. Rom, eller en af de andre lufthavne der ligger i den nordlige del af landet, og herfra kan du så afhentet bilen. På den måde kommer du hurtig frem til Italien, og frem til dit opholdssted til ferien. Du har på samme tid også en lejebil til rådighed under hele din ferie. En anden oplagt mulighed at bruge billeje Italien på, er når du skal på en forretningsrejse. hvis du har nogle korte møder, og derfor ikke har så lang tid i landet, så er det meget at bruge cirka 2 dage på transport – Brug derfor det, at køb en flybillet, og så bruge billeje fra lufthavnen. På den måde kan du nå meget mere på din ferie.