Billeje Istanbul

Velkommen til den største bil i Tyrkiet. En bil der har helt vild mange forskellige ting at tage sig til når du kommer dertil. Hvis du bil have det bedste ud af din bil, så skal du bruge billeje Istanbul. Man ved ikke præcis hvor mange mennesker der by i byen, men de lokale myndigheder gætter på, at taller er omkring 12-19 mio. mennesker. Det betyder så også, at det er en af de største storbyer i Europa. Det er den mest europæiske af de tyrkiske storbyer, og det betyder at man føler sig helt utrolig velkommen, når man fx. kommer som dansker.

Det er ikke alle der tænker over det, og måske er de slet ikke klar over det. Når man snakker med mange, så vil de som en selvfølge går ud fra, at det altid er god vejr, som man jo også kender det nede fra de sydlige kystområder. Dette er dog ikke tilfældet, og hvad der overrasker mange er, at det faktisk regner mere i byen her, end det gør i London, hvor man måske ellers altid synes det regner. Vil du derfor vil være sikker på at komme godt frem og tilbage til de forskellige gøremål du har i byen, så brug billeje Istanbul. Du skal dog også passe på med at tage alt for meget tøj på, for det kan også være super varm i nogle perioder. Du skal med andre ord være god forberedt på alt slags vejr.

Ankomst til Istanbul

Der er mange måder du kan komme til Istanbul, men langt de fleste fra Danmark, de ankommer med fly. Der er flere lufthavn i byen, men med stor sandsynlig så lander du i Atatürk lufthavnen. Derfra kan du jo så enten tage en taxi ind til byen, eller hvor du nu skal hen. Du kan også vælge at tage en bus ind til byen der ligger omkring 20 kilometer væk. Igen en helt anden mulighed er, at bestille billeje Istanbul, for så kan du selv komme rundt uden problemer. Det kan være en rigtig god idé, at bestille en bil med GPS, for så kan du også finde rundt, selvom du ikke er lokal kendt. Inden du begynder at køre rundt dernede, så kan det dog være en god idé lige at tage en dyb indånding, for husk på at der bor rigtig mange mennesker, og der er rigtig mange biler. Tag det derfor stille og roligt når du kører rundt.

Normalvis der kommer jeg som regel ikke med anbefalinger om, hvad folk skal vælge af forsikring, når du bestiller billeje Istanbul. I det her tilfælde, der vil jeg dog fortælle hvad jeg selv vælger. Når jeg skal på besøg i de helt store byer, så er der også altid rigtig meget trafik. Når man kommer fra lille Danmark, hvor man kører stille og roligt, og folk overholder reglerne, så er der ikke de store problemer. I en by som Istanbul, der ligger i varmen, så kører folk som regel lidt mere frisk til, og der er bare en anden kørestil. Du kan derfor hurtig få lavet en lille skade. Jeg bestiller derfor altid forsikring, hvor jeg ikke har nogen selvrisiko af betydning. Du bestemmer jo naturligvis selv, hvad du vælger når du bestiller billeje Istanbul.