Billeje Island

Når du besøger Island, så er der virkelig lagt op til nogle anderledes oplevelser – noget du ikke har mulighed for at opleve alle steder. Hvis du har begrænset tid til rådighed, så brug billeje Island, for så har du mulighed for at komme rundt til mange flere ting. Det er ikke fedt at have mange forskellige spændende muligheder for at opleve noget, hvis man ikke har en bil til rådighed. Se aktive vulkaner, bad i de varme kilder, eller oplev storbyen Reykjavik og kulturen her – det er muligheder nok, så få det bedste ud af det med billeje Island.

Hvad kan du opleve med billeje Island ?

Tag til Reykjavik, så oplever du storbyen i den flotte natur. Noget af det først du vil lægge mærke til, når du kommer rundt i byen er, hvor åben byen gennem tiden har været, overfor andre kulturer. Det er tydeligt når du går rundt ,go hvis du besøger nogle af de museer du finder i byen, så bliver det endnu mere klart for mig. Du kan under dit ophold også være heldig, at en af de helt store kunstnere ligger vejen forbi, for det ske ofte, og det er noget af en oplevelse. Hvis man er i byen i weekenden, så finder du der loppemarked ved havnen her. Hvis du har mod på det, og det er i sæson, så har du mulighed for at prøve mågeæg. Det er lidt en speciel oplevelse. Du skal også huske at hygge dig og sætte dig på fx. en fortovscafe, for at få en kop kaffe, og så bare nyde hvordan de lokale bevæger sig omkring – det er en speciel oplevelse.

En tur på en islandsk hest ?

Hvis du drømmer om at prøve en tur på en islandsk hest, så tag med billeje Island imod syd. Her finder du en kæmpe naturpark, hvor du kan følge en af de mange vandre ture, eller du kan prøve at tage en tur på en islandsk hest, måske med udsigt til vulkanen Hekla, du også finder nede i dette område.

Hvis du tager op i den nordlige del af landet med billeje Island, så er det lidt andre oplevelser der venter dig. Har finder du dybe fjorde og bedre elve. Det er mange natur oplevelser oppe i det område. Der findes også mange muligheder for overnatning, og der findes blandt andet en campingplads, der ligger meget naturskønt.

Du skal med andre ord bare komme af sted i mod Island, og hvis du har mange ting du gerne vil opleve, eller bare gerne vil have noget frihed, så skal du bruge billeje Island – husk at bestil hjemmefra, så får du typisk til en lavere pris. Noget af det jeg holder meget af, ved at køre rundt med billeje island er, hvor mange forskellige landskabs typer man kan se. På den ene halvdel af øen, der finder du valkaner, og det lidt hårde landskab der følger med til dem. På den anden halvdel af øen, der finder du store marker, og perfekte steder til at fiske. Jeg synes det giver en helt speciel fornemmelse så køre rundt der. den vildeste oplevelse man alligevel kan have, det er at bade i nogle af de varme kilde. Jeg kan huske en gang, hvor jeg så deroppe en vinterdag, og på trods af det var rigtig koldt etc. så sad jeg alligevel i badetøj i en af disse søer, og hyggede mig. det er en vild oplevelse, som jeg aldrig tror jeg kender. Jeg vil derfor endnu engang siger, at du skal prøve at se, om ikke du kan finde tid til sådan en oplevelse. Hvis du bruger billeje Island, så er sandsynligheden for at du kan nå det, måske lige lidt større.