Billeje Houston

Tag på opdagelse i den 4. største by i Usa, med billeje Houston – Det er den klart bedste måde at komme rundt i byen på, og så slipper du for at bruge tid på at skulle sidde i offentlige transportmidler. Det er ikke kun når det kommer til befolkning størrelse at byen er stor, for hvis man kigger lidt på den geografiske størrelse på byen, så er den også gigantisk i byen. Det er også derfor, at det er super rart at have billeje Houston til rådighed, for så kan du meget hurtigere tilbagelægge afstanden mellem to forskellige ting.

Hvis du kommer til byen som turist, eller har lidt tid i overskud til at opleve byen, så vil jeg anbefale dig, at tage en tur fordi Visitors Bureau, der er beliggende i Houston Visitor center. Det er beliggende helt i centrum af byen på 901 Bagby – Læs mere her http://www.visithoustontexas.com/ -Når du ankommer til byen med fly, så ankommer du sandsynligvis George Bush Intercontinental Airport, der er beliggende 23 miles nord for selve centrum af byen.

Klimaet i Taxas, hvor byen ligger er varmt og i sommer månederne endda meget varmt. Det kan derfor være en stort fordel at tage dertil i vinter månederne, for i den periode er klimaet meget mere behagelig som dansker. Når du tager dertil, så anbefaler vi dig at følge med i vejrudsigten løbende, for område ligger i et udsat område når det kommer til tornado og andre uheldige blæsevejrs katastrofer. Sørg derfor for at følge med i vejrudsigten, for hvis der skulle komme et varsel, så er det med at tage sine forholdsregler.

Ellers så tog til område ob brug billeje Houston for at komme rundt. Så slipper du for at tage bussen eller andre offentlige transportmidler. Du skal også være opmærksom på, at Houston i modsætning til så mange andre byer, så er der ikke nogen metro i byen her