Billeje Haugesund

Haugesund er beliggende på vestkysten af Norge, og derfor kan der i perioder godt blæse lidt, ligesom du skal forberede dig på, at der regner nogle dage om året, men når du kommer fra Danmark af, så plejer det ikke at være det store problem at vende sig til. Hvis du vil undgå at gå rundt i det dårlige vejr, så brug billeje Haugesund, så slipper du for at gå ude i regnen. Du kan flyve direkte til haugesund fra København med Widerøe, der er ejet ad SAS. Det er dog ikke muligt at benytte denne uge om lørdagen, for der er flyvningerne indstillet. Se meget mere på selskabet hjemmeside, for at få mere information, omkring fart planer. Du kan besøge dem på hjemmesiden http://www.wideroe.no – Når du ankommer med fly, så sørg nu for, at du allerede hjemmefra, har fået bestilt billeje Haugesund, så før du den bedste pris. Når du anvender vores søgemaskine over til højre, så søger vi priser hos alle de selskaber der tilbyder billeje Haugesund, så nu kan du på et øjeblik sammenligne priserne, så du frit kan vælge den pris / service der passer dig bedst.

Spar penge med billeje Haugesund

I Haugesund er taxi dyrt, som det gør sig gældende andre byer i Norge. Det kan derfor i mange tilfælde være lige så billig at bruge billeje Haugesund, og så har du den fordel, at du kan lave hvad du har lyst til udover det. Hvis du er på forretningsrejse, så ved du med sikkerhed, hvor kedeligt det kan være, bare at sidde på et hotel værelse om aftenen. Derfor så brug billeje Haugesund, for så har du en bil, så du kan besøge de steder du finder interessant.

Hvis du har lyst til at komme ud og sejle mens du er der, så går der katamaran til øerne Røvær, Føy og Vibrandsøy. Det koster ikke særlig meget at komme ud på sådan en tur, og hvis det er godt vejr, så kan det være en super hyggelig oplevelse. Hvis det er helt stille vejr med god sigtbarhed, så kan du få et rigtig flot blik til Haugesund, når du sejler imod byen igen. Du kan uden problemer parkerer billeje Haugesund nede ved færgelejet, og så gå om bord. Du har mulighed for at gå lidt rundt på se små øer, og opleve hvordan livet er disse steder i Norge.

Hvis du ikke har billeje Haugesund, så har du også mulighed for nogle gode oplevelser inde i byen, Tag ind til St. Olav’s kirke. Det er en ældre kirke, der kan dateret tilbage til 1250. Du kan komme dertil med bus, men hvis du gerne vil undgå offentlige transport, så brug billeje Haugesund, så tager det kun 10 minutter at komme dertil.