Billeje Grækenland

Tag på tur i Grækenland og opleve noget helt speciel på din ferie. Der er så mange forskellige typer af oplevelser der vente på dig, og så mange muligheder. Grækenland er et rigt land, når du kommer til turistoplevelser. Hvis du gerne vil opleve lige lidt mere på det tid du har, så brug billeje Grækenland. Du har mulighed for både at holde ferie på fastlandet, men der er som måske bekendt og en lang række af forskellige øer der bare venter på, at du kommer og oplever dem.

Det er ikke kun hvis du holder af at tage på badeferie at Grækenland er et oplagt rejsemål til dig. Der er også mange historiske steder fra det historiske Grækenland der venter på dig. Inden du fx drager til Athen for at opleve noget af dette, så er det en god idé lige at tænke lidt på hvilken årstid du tager af sted på. Det kan blive særdeles varmt i sommerperiode, og det kan lige frem blive ubehageligt som sommeren, også selvom du bruger billeje Grækenland med klimaanlæg. Så snart man kommer udenfor, så er det ikke til at holde ud, at man skal gå rundt. Så hvis du er på rejse for at opleve det historiske Grækenland, så tag af sted enten forår eller efterår, så er det meget mere behageligt at tage på oplevelse rundt i landet.

Regler ved billeje Grækenland

Regler er et langt stykke hen af vejen, som du kender dem fra Danmark, der er dog undtagelser, som du skal være opmærksom over. En af de ting du skal være opmærksom over er, at promille grænsen generelt er på 0,5. Hvis du har haft kørekort i mindre end to år, så hedder grænsen dog 0,2 promille. Den lave promille grænse gælder også hvis du kører på motorcykel. Du skal være opmærksom over, at når du bruger billeje Grækenland eller en anden bil, så kan det lokale politi giver dig bøder der skal betales på stedet, og dette vil i langt de fleste tilfælde blive håndholdt. Hvis du ikke har penge på dig, så vil du typisk blive eskorteret hen til den nærmeste hæveautomat. Sørg derfor altid for at have et kreditkort med, hvor du kan hæve på når du rejser rundt dernede.

Brugen af mobiltelefon er som i Danmark. Du må anvende dem under kørsel, men kun hvis du har håndfri betjening. Du vil ligesom i Danmark så mange af de lokale der sidder med telefonen i hånden. Det kan godt være de gør det, men det betyder jo ikke det er lovligt.

Du skal også være opmærksom på hastigheden når du bruger billeje Grækenland. I byerne er der en generel hastighedsgrænse på 50 km/t, men den på landeveje hedder 90/110 km/, og på motorvejen 130 km/t. Du skal naturligvis være opmærksom på, de lokale skilte, for ligesom du kender det hjemmefra, så bliver hastigheden nedsat nogle steder.

En ting du skal være opmærksom på når du kører rundt med billeje Grækenland er, at højre vigepligt anvendes meget mere end du kender det fra Danmark. Når man ikke er så bekendt med det hjemme, så skal man lige vende sig til det. Det er ikke noget problem, og det fungerer super godt når man lige er vender sig til det.

Grækenland består af en masse øer, og det kan derfor være meget besværligt at lave en rundrejse med billeje Grækenland. Der findes rigtig mange af de græske øer, hvor der går færge mellem de forskellige øer. Typisk når man tager på ferie i landet, så vælger man en eller to af disse øer, med mindre man opholder sig på fastlandet. Det er muligt at holdeferie i Grækenland mange gange, inden man har set det hele.

Når du rejserundt og spise på diverse restauranter og cafeér, så bliver det pålagt regningen 15 % drikkepenge. Hvis du har været tilfreds med din betjening, kan det dog anbefales at ligge 5 % mere i drikkepenge. Vi er ikke så vandt til det i Danmark, for hver er den enkelte tjener ikke så afhængig af de drikke penge de får. Tænk derfor over det, når du kører rundt med billeje Grækenland. Når du kører rundt, så sørg altid for at have vand med i bilen. Hvis du kører rundt i sommerperioden, så er det typisk meget varmt, og hvis bilen går i stykke så dit klimaanlæg ikke virker, så bliver det hurtigt meget varmt. Det er derfor vigtigt du har noget vand med dig. Du kan godt drikke vandet dernede, men det smager ikke særlig godt, og hvis du vil nedsætte risikoen for mave infektion, så er det en rigtig god idé, at drikke vand fra flakser. Det betyder dog ikke, at du ikke kan få problemer med maven. Det er jo varmt dernede, så derfor er risikoen også meget større i fx maden. Tænk lidt over det når du kører rundt med billeje Grækenland, og kig lidt efter hvordan rengøringen ser ud, på de spisesteder du besøger. Hvis du stopper og køber mad i en lille bud ved landevejen, så kig efter om de har vand etc. til at gøre rent med, for hvis de ikke har det, så plejer jeg selv at køre videre til det næste sted. Jeg vil også anbefale at købe nogle af de forebyggende piller man kan købe i Danmark, for det er ingen grundt til at få ferien ødelagt, og når man nu betaler for billeje Grækenland, så kan man jo også lige så godt får det bedste ud af det.

Så er der kun tilbage, at ønske dig en rigtig god tur – På godt på dig selv.