Billeje Glasgow

Hvis du overvejer at tage på ferie i Skotland, så kommer du ikke udenom Skotlands største by. Når du rejser dertil, så kommer du hurtigt videre, og dermed ud i byen eller landet, når du bruger billeje Skotland, for at opleve de ting, som du har planlagt. I selve Glasgow bor der cirka 600.000 indbryggere, men hvis du taget oplandet med, så er du oppe omkring 2 mio. Byen er dermed en metropol i Skotland, både økonomisk og kulturelt.

London er den by i Storbritannien der tiltrækker flere besøgende hvert år, men den anden vigtigste by, det er netop Glasgow. Når du bevæger dit rundt, og mærker og også med det samme, at byen er international. Der er nogen der betragter shopping i Glasgow som langt mere spændende, end i London. Byen er tilrettelagt sådan, at byen er fyldt med parken og andre grønne områder, der går byen rigtig spændende at færdes rundt i med billeje Glasgow.

Byen er fyldt med spændende steder, der ventet på, at ud kommer og oplever dem, og der er virkelig noget for alle interesser. Hvis du har interesse i arkitektur, så vil du kunne bruge rigtig lang tid i Glasgow. Der ligger den ene bygning efter den anden, som er et besøg værd. Den første bygning som du bør besøge, det er den kendte katedral i byen. Man regner med at Glasgow katedralen er tegnet omkring år 400. Det gik dog en længere årrække, inden den rent faktisk stod færdig. Det er dog tydeligt at se, at at tanker er ændre end det. Hvis du får lyst til at kigge indenfor, så er der mulighed for det. Kør dertil med billeje Glasgow, og så gå indenfor. Det er også skiftende udstillinger, så det er ikke kun katedralen du har mulighed for at se.

Der er også en læng række af forskellige museer, som du har mulighed for at besøge, på din vejle rundt med billeje Glasgow. Du har sandsynligvis set forskellige krigsfilm fra 2. Verdenskrig, og derfor kunne det måske være interessant, at se en Spitfire i virkeligheden. Det har du mulighed for i Kelvingrove Museum. På dette museum der er byens største, der finder du også mange andre interessante ting. De har gjort rigtig meget ud af, at det skal være børnevenligt, så hvis du med billeje Glasgow rejser med børn, så tag ind på dette museum, så venter der er en rigtig hyggelig oplevelse sammen med hele familien.

Hvis du har interesse i fodbold, og er der et af de dage, hvor det lokale fodbold spille på hjemmebane, så bør du tage ind for at se en kamp. Har er en helt anden holdning og opbakning til fodbold derover. Selvom man ikke har været inde og se kampen, så kan man uden problem mærke på stemningen i byen, om det lokale hold har vundet eller tabt.