Billeje Gent

Opleve andre sider af Holland, og besøg byen med de mange unge mennesker. Du har mulighed for at opleve det hele med billeje Gent. Gent er en ind med omkring 250.000 indbyggere, og mange flytter til byen for at undgå de helt store byer omkring. Det er dog ikke kun indbyggere der gerne vil by i en mindre by der bor her. Byen her et kendt universitet, så der bo omkring 50.000 unge mennesker i byen, og det er noget der fremgår af bybilledet, når man går rundt. Jeg har altid synes, at et universitet gør noget ved en by, så derfor elsker jeg også at komme til Gent.

Når jeg rejser til Gent, så sørger jeg altid for at bestille billeje Gent, for så har jeg mulighed for let og ubesværet at komme rundt til de mange spændende bydele, og hvis din tid i området tillader der, så har du mulighed for at tage på besøg i fx. Antwerpen der ikke ligger så langt væk, og den kan derfor nås i løbet af ret kort tid, med billeje Gent.

Det er ikke muligt at flyve til Gent fra Danmark, så her vil du nok typisk vælge at lande i enten Amsterdam eller bruxelles der begge to ikke ligger så langt væk.