Billeje Geneva

Geneva er den anden største bil i Schweiz, og er nok den største bil indenfor moderne diplomati i Europa. Mange store organisationer har deres om ikke anden europæiske hovedkontor i byen, og derfor kommer der da også løbende rigtig mange mennesker til byen. Hvis du har billeje for billeje Geneva når du kommer dertil, så er du landet på den helt rigtige hjemmeside. Vi er den del af et stor international netværk, så derfor kan vil altid tilbyde dig de bedste priser på billeje Geneva.

Hvis du skal til byen i forbindelse med arbejde, så vil du typisk lande i lufthavnen, og herfra har du så mulighed for at have bestilt billeje Geneva, sådan at du hurtig kan komme væk fra lufthavnen, og til det møde du måske skal til i byen. Hvis du har tid i overskud, eller fx. skal overnatte i byen, så kan det være spændende at se sig lidt omkring, når man nu alligevel er væk fra familien. Min anbefaling til dig er, at du skal finde et hotel i nærheden af den gamle bydel, og så prøv at gå lidt rundt om aftenen. Der findes mange hoteller der også har en p-kælder, hvor du har mulighed for at parkerer billeje Geneva, sådan du er sikker på, at der ikke sker noget med bilen.

Prøv at gå forbi Cathédrale St-Pierre, der er den store katedral du næsten kan se overalt, når du går rundt i den gamle bydel. Det er det højeste punkt i denne bydel, så den kan også være rigtig godt at orienterer sig efter, når du bevæger dig rundt. Hvis du er i byen på en dag hvor det er godt vejr, så prøv også at tage en tur ind i parken Parc des Bastions. Her kan du slappe af, ligesom mange af de lokale gør. Tag billeje Geneva dertil, og så tog fx. en madkurv med, for på den måde kan du hygge dig, mens du kigger på de mange forskellige aktiviteter der laves i parken. Den er et besøg hver, på fx. en dejlig sommeraften.