Billeje Gävle

Tag på besøg i denne hyggelige by, og opleve byen ud til vandet, på den bedst mulige måde med billeje Gävle. Byen og området omkring denne, har 92.000 indbyggere, og har blandt andet en rigtig hyggelig gammel bydel.

Inde i den ældre by af Gävle, har mange hyggelig huse i farverige farve, og det er rigtig hyggeligt at gå rundt blandt husene, mens man lægger mærke, til de mange smarte farver, som husene er blevet malet i. Det er dog ikke kun gamle huse i smarte farver du kan opleve, for med billeje Gävle, der har du også mulighed for at køre ud til det fængsels museum, som ligger i byen. Du finder også det svenske jernbane museum i byen, så hvis du har interesse i gamle tog og historien bag jernbanen, så er det oplagt at køre dertil med billeje Gävle.

Der findes også mange gode oplevelser udenfor selve Gävle. Byen ligger ud til vandet, og der ligger en del søer lige omkring byen, så hvis du kan lide flotte natur oplevelser, så prøv at brug billeje Gävle, for at køre ud til nogle af disse søer. Det kan fx. en sommeraften, være en rigtig hyggelig oplevelse, at tag ud til en sø, hvor man måske har taget en madkurv med. Det kan dog være en rigtig god idé, at tage noget mygge balsam med, for der kan godt i sommer perioden være mange myg ved disse søer.

Hvis du er i Gävle op til jul, og du kommer dertil med billeje Gävle, så kan du ikke undgå at lægge mærke til den store julebuk, der bliver opstillet hvert år. Blandt de lokale går der i perioder lidt stort i, at lokke turister til at sætte ild til denne buk – Det er dog ulovligt, og derfor en rigtig dårlig idé