Billeje Fuerteventura

Sommerferie med billeje Fuerteventura

Hvis du er til sol, sommer og badeferie hele året, så kunne Fuerteventura være det oplagte rejsemål. Øen er en del af de Kanariske øer, og er den anden største af øerne. Det der adskiller Fuerteventura fra de andre øer, det er strandene. Øerne er alle sammen opstået ud fra lava, så de alle ligger på vulkaner. Langt de fleste af øerne har derfor meget begrænset med strand. Når snakken kommer til Fuerteventuna så er det noget helt andet. Her finder du nemlig mange rigtig gode sand strande, hvor det altid er en fornøjelse af bade i havet. Der behøver du derfor ikke gå så meget op i, om der er en pool på hoteller, som du bør gør på de andre øer. Hvis du ikke har helt styr på placeringen af øen, så er denne beliggende mellem Afrikas kyst og så Gran Canaria. Der er 100 kilometer til Gran Canaria fra Fuerteventura.

Billeje Fuerteventura

Hvis du er til alle former for vand aktivitet, så bestil billeje Fuerteventura, for så kan du komme rundt til de helt optimale steder. Øen er det helt rigtige rejsemål, hvis du ligesom jeg elsker strand og aktiviteter i og ved vandet. hvis du er til windsurfing, så er den vestlige del af øen omkring Corralejo det optimale sted. Her finde du typisk de helt rigtige vind hastigheder til den type af aktiviteter. Hvis du er til gode stranden og badning, så tag på sydsiden af øen, for det finder du de bedste strande, der kan opdrives på øen. Det kan dog være en super godt idé, at bruge billeje Fuerteventura, for der er meget mere end bare vand aktiviteter på øen. Der finde meget smuk natur på øen, og hvis du har lyst så kør at kør en tur. Der finde banner, der findes dale og lidt skov. Landskabet inde på øen er meget anderledes end det du finder ud ved kysten. Stemningen og befolkning er også meget anderledes, og man kan godt mærke, at der ikke kommer så mange turister her, som der gør ude ved vandet.

Priserne og kvaliteten på fx. restauranter og supermarkeder er helt anderledes derinde, for her kommer mest kun de lokale. Min erfaring siger, at du faktisk kan spare vild mange penge, hvis du kører derind og handler hver gang du skal bruge noget. Der er ikke særlig langt derind, så det er ikke sådan, at du kommer til at bruge mange timer på det. Hvis du skal ud og spise, så prøv også at køre derind, for hvis man kan få en bedre kvalitet til en lavere pris, så siger man vel ikke nej til det gør man ? Hvis du bruger rådet, så kan det ende med, at du sparer lige så mange penge som du bruger på billeje Fuerteventura, og så kan du gratis transport mellem lufthavnen og dit hotel eller lejlighed.

Billeje på Fuerteventura er billig set i forhold til fastlandet, og det er ikke unormalt at du kan finde billeje en hel uge for under 1000 DKK. Priserne afhænger dog lidt af sæsonen, men det kan være en rigtig god idé at book i god tid, for så er det typisk de bedste priser du får.