Billeje Frankrig

Frankrig er et land der bare venter på at du tager på oplevelser der, og den bedste måde at komme rundt på, det er ved at bruge billeje Frankrig. Landet er stort, og har derfor rigtig mange ting at byde på.

Landet strækker sig fra de store klassiske rejsemål i den sydlige del af landet, hvor lang de fleste nok kender rejsemål, hvor man bare kan slappe af, og nyde det dejlige vejr hele året rundt. Du kan bare slå dig ned på et lille hyggeligt hotel, og så bare nyde det dejlige vejr og den gode man du finder i dette område. Nu skal vi heller ikke glemme, at der i den sydlige del af Frankrig, bliver produceret mange gode specielt hvidvine, hvor de mange solskinstimer sikre, at der er smag og fylde i den færdige vin.

Hvis du er meget mere til en helt andre type ferie, og du måske ikke har lyst til at rejse til så varme rejsemål, så kunne du jo prøve at tage på rundrejse i fx. Normandiet. Normandiet ligger i den nordlige del af Frankrig, og er måske bedste kendt for, at der var her England og USA gik i land under anden verdenskrig. Hvis du rejser hertil, så skal du derfor tage ud og se invationskysten, og forestille dig, hvor mange gav deres liv for en bedre verden. Når du bruger billeje Frankrig, så ar du også mulighed for at komme rundt og se andre ting. Det er nemlig også i dette område, at man dyre mange æbler fx. og det kommer der noget rigtig god æblemost og cider ud af. Området heroppe og meget grønt, og man vil straks føle sig godt hjemme,

Jeg holder selv rigtig meget af at rejse i Frankrig, og det er et stort land, så du skal ikke regne med, at du kan opleve hele landet på en tur. Jeg vil også anbefale dig at tage til tur til Alsace, for her finder du en helt andet landskab, og ikke mindst kultur. Området her været under skiftede kontrol fra både Tyskland og Frankrig, så når man kigge på de forskellige by navne man finder i området, så kan man tydeligt se, at mange af byerne har tyske navne. Hvis man giver sig godt tid, til at snakke med de lokale, så vil man typisk også finde ud af, at i Alsace der føler man sig ikke franske eller tyske, for som man siger, så er man fra Alsace. Med billeje Frankrig, så har du mulighed for at besøge nogle af de mange vingårde der laver den helt fantastiske Alsace hvidvin, der er kendt i hele verden for den gode smag.

Der er mange flere spændende rejsemål end dem jeg skriver om ovenfor. Hvis du aldrig har været i Frankrig endnu, så se at få læst lidt om de mange forskellige områder her http://sca.rendezvousenfrance.com/da. Du kan hurtig få inspiration til mange steder der kunne være spændende at besøge, så det gælder måske i første omgang om, at prøve at begrænse dig lidt, og så i det hele taget bare kom af sted. Med billeje Frankrig, så har du mulighed for at opleve lidt mere end du ellers ville have mulighed for. Så kort sag, så udvælg dig et område du kunne tænke dig at besøge, og se så at kom af sted.

Regler for billeje Frankrig

Inden man afhenter en lejebil, så er det en rigtig god idé, at sætte sig ind i de færdselsregler der er gældende. Du får derfor en lille oversigt her. Det er vigtigt at bemærke, at nedenstående kun skal se som en vejledning, så du skal sætte dig ind i alle reglerne, inden du drager af sted.

hastighedsgrænser alm. personbil:

By: 50 km/t
Landevej: 90 km/t
Motorvej: 130 km/t

Ovenstående er naturligvis kun gældende, når andet ikke er angivet. Du skal være opmærksom på, at på langt de fleste motorveje i Frankrig, der opkræves et gebyr for at køre der. Omkring langt de fleste storbyer er det dog sådan,at det er gratis. Hvis du skal hele vejen til Sydeuropa, så kan det komme til at koste dig lidt. Der er nogen der så tænker, at så kører de da bare på hovedvej. Det er også rigtigt det kan man godt vælge at gøre. Det betyder nok nok, at du er nød til at tage en ekstra overnatning, og betale for billeje Frankrig, for en ekstra dag. Det er op til hver enkelt at overveje hvad man skal gøre, men jeg ville i stedet vælge at tage motorvejen, specielt hvis jeg har børn med på turen. Turen til Sydfrankrig er altså lang nok på motorvej, så hvorfor vælge at den skal tage længere tid.

Frankrig er kendt for at lave noget helt fantastisk vin, og hvis du er på rundtur med billeje Frankrig, så er det nok i denne forbindelse oplagt at fortælle omkring promillegrænserne dernede. Du må ikke køre bil, hvis din promille er over 0,5. Brug af horn. Når man kører rundt i større byer og specielt den den sydlige del af landet, så kunne man godt få den opfattelse, at det er lovligt at bruge hornet. Reglerne er dog på samme måde som i Danmark – Det er ikke lovligt at bruge horn, hvis ikke det er en nødsituation. Fordi andre ikke overholder reglerne, så anbefaler vi stadigvæk i du gør det. Det er dog heller ikke så naturligt for en dansker at anvende hornet, så det plejer ikke at være noget problem.

Når du bruger billeje Frankrig, og har fået kørekort indenfor de sidste 2 år, så skal du være opmærksom på, at der gælder andre hastighedsregler. Du skal også anskaffe et klistermærke med et L. Du skal lidt opmærksom over, hvor du må parkerer, for i Frankrig, der vil du i mange tilfælde opdage, at din bil bliver slæbt væk, hvis ikke er holder lovligt parkeret. Det skal betale den bortslæbning, og der skal du regne med, at regningen løber op i over 120 EUR. Du skal betale beløbet, inden du få lov til at tage bilen med. Det er lidt uheldigt, så sørge for at have penge når, når du bruger billeje Frankrig. Hvis du opholder dig i Paris, så kan du købe et forudbetalt parkeringskort. Kortet køber du i kiosker.

Det er dog ikke kun i Paris vi kan hjælpe dig med at finde billeje Frankrig. Der er mange der tager til fx. Nice på ferie. Der er langt til nice, så derfor er der mange der foretrækker at flyve frem for at køre selv. Det er også en meget mere behagelig rejseform, og når man så kommer frem, så kan du have billeje Frankrig der står klar til dig. Hvis du fx. tager højhastighedstøjet til Lyon, så hjælper vi dig også gerne derfra. Brug du trygt vores søgemaskine oppe i venstre side, så står der en bil klar til dig.