Billeje Foggia

Foggia er en by i den sydlige del af Italien, og med sine 150.ooo indbyggere, er det en mellemstor italiensk by. Der er gode oplevelser i vente, hvis du bruger billeje Foggia til at opleve området. Området omkring byen er kendt som værende et landbrugsområde, hvor der dyrkes oliven, vindruer og korn. Der er mange muligheder for at smage de lokale produkter, hos de producenter der har åbent for salg, hvilket langt de fleste her.

Du kan med billeje Foggia køre rundt til nogle producenter og smage på deres produkter, og hvis du er rigtig heldig, så kan der også være mulighed for at få en rundtur, hvis du virker til at have stor interesse i det de laver. De viser med stolthed deres produktion frem, til besøgende der virker til at have interesse i det. Når du kommer rundt med billeje Foggia, så har du også muligheden for at købe nogle produkter og tage dem med hjem.

Det er ikke muligt at flyve direkte fra Danmark til Foggia, og den eneste mulighed for at lande i lufthavnen, det er ved at flyve via Milan. Der er dog ikke særlig langt fra hverken Rom eller Napoli, som det er oplagt at lande i. Der går højhastighedstog fra Rom, som gør at du er fremme i løbet et 3,5 time, og når du ankommer til byen, så kan du på forhånd have bestilt billeje Foggia, sådan at du kan komme hurtig videre ud af byen, eller måske direkte til dit hotel i byen. Hvis du opholder dig i byen, så brug alligevel billeje Foggia til at komme lidt rundt, og hvis du er en aften i byen, så findes der nogle ret gode restauranter lige i centrum af den gamle by, og du kan få nogle rigtig gode madoplevelser. Du kan vist du ikke har været rundt med billeje Foggia, også benytte lejligheden når du spiser, til at smage på noget af den gode lokale vin.