Billeje Estland

En af de 3 baltiske lande – Estland er en land der tidligere har levet en meget omtumblet tilværelse, har har været under meget skiftende kontrol. I dag er landet dog igen frit, så det er en fornøjelse at rejse i landet. Jeg synes man tydeligt man fornemme, den nationale stolthed der findes blandt lokal befolkning, men det er naturligt, efter så mange år, hvor landet har været frarøvet sin selvstændighed. Hvis du har planer om at rejse rundt derover, så så billeje Estland en rigtig god løsning, hvis du også har lyst til at opleve så meget som muligt.

I mange af det gamle Østeuropa, der har der været en tradition for, at store landområder blev dækket med skov arealer, og dette vil du også lægge mærke til, når du bevæger dit rundt med billeje Estland. Før anden verdenskrig, der var 25 % af landet dækket af skov, og efter murens fald, der var denne andel oppe på hele 50 % – Der finder derfor mange rigtig flotte natur oplevelser, hvis du vel og mærke giver dig tid til det, når du kører rundt med billeje Estland.

Det er ikke mange der tænker over det når man siger Estland, at der til landet hører over 1500 øer, og ikke nok med det, så findes der også rigtig mange rigtig gode natur oplevelser. Landskabet i landet, det er helt utrolig forskelligt, så det er en rigtig god oplevelse at køre rundt med billeje Estland. Hvis du holder af god mad, så kan du også godt glæde dig til, at komme til Estland. Indenfor gastronomi der er der hentet inspiration fra Skandinavien og Tyskland. Der er dog videre udviklet på en sådan måde, at det er lavet med et tvist, sådan at der bliver brugt lokale råvarer.