Billeje Essen

Essen er beliggende i området der kaldes Ruhr distriktet, og der er en meget folke rig region med rigtig mange virksomheder. Der er derfor ikke langt mellem de store byer i dette området, og hvis du i forbindelse med billeje Essen kigger på et kort over motorveje, så kan du got blive lidt stresset. Der er rigtig nok rigtig mange motorvejskryds i dette område, men hvis du tager det stille og roligt, så skal det nok gå alt sammen. Det er bare et spørgsmål om at bruge sin sunde fornuft, og hvis du ikke er glad for at køre i sådan et område, så bestilt billeje Essen med GPS, så bliver du ført hele vejen med hjælp fra den.

Der er ikke nogen international lufthavn i selve Essen, og den største lufthavn i området, det er Düsseldorf, men der er også kun 40 kilometer til den. Hvis du ankommer med fly til Düsseldorf, så er der et tog eller en bus der kører til centrum af Essen, og herfra kan du så have booket billeje Essen hjemmefra. Når du sørger for at have bestilt inden du kommer fra, så er prisen altid billigere, end hvis du bare møder op. Min anbefaling er derfor, at du har bestilt billeje Essen inden du bare møde op. Hvis du bare står i Essne, så kan du godt komme til at betale meget mere end hvis du havde booket.

Hvad skal du se med billeje Essen ?

Der er meget at se med billeje essen. Hvis du har tid til det, så synes jeg du skulle have ud for at se Zeche Zollverein. Det er ikke bare en lukket kulmine, som du måske har set andre steder. Denne er faktisk kåret til at være den flottets af Unesco, og i området omkring den, der bliver afholdt rigtig mange spændende kultur arrangementer. Selve bygning er blevet restaureret, men det er gjort med en dyb respekt for de oprindelige, og det fremstår i dag meget flotte, og det er rigtig spændende at gå på opdagelse derude.

Med billeje Essen der har du også mulighed for at besøge den gamle by i Werden. Det er den ældste by i Tyskland, så der er en rigtig gammel flot by, der er et besøg værd. Tag derud hvis tiden er der til det.