Billeje England

Er du også en af den der sidder og se alle de spændende engelske krimier der er i tv, og mens du ser den, så sidder du måske og tænker også, at det kunne være rigtig spændende at besøge de steder som du ser på tv. Du er langt fra den eneste, og hvis man undersøger emner lidt, så er der faktisk guidet ture på nogle af de steder. Lav din egen tur derover med billeje England, så giver det en helt anden fornemmelse, når du ser en Engelsk krimi i TV næste gang.

England har utrolig meget at se på. Der er mange danskere der tager derover hvert år, men desværre er der alt for mange der ikke kommer udenfor London. London er en fantastisk by det kan vi hurtig blive enige om, men der er så meget andet, der ligger langt fra det du oplever i London. Hvis du laver en tur med billeje England, så kom du komme ud og opleve de landlige omgivelser som landet er så kendt for. Det kan godt være at det virker som en film kulisse nr du ser det på TV, men der er det på ingen måde. Det er faktisk lige præcis sådan det ser ud når du kommer derover. I mange af de mindre biler du vil møde på din vej, der er centrum nede på den lokale pub, og ofte har meget fantasifulde navne, og mange af den har en betydning. Så hvis du støder på et navn du har lyst til at vide mere om, så er de typisk utrolig villige til at fortælle om det på pubben, og i mange tilfælde så kan du få en guldgruppe af informationer omkring området sådan et sted også.

Det er dog ikke kun de landlige omgivelser som du kan møde når du kommer derover. En af de ting jeg godt kan lide når man kommer til England, så er det lige præcis de mange muligheder man har derover. Det er fx. optimalt at flyve til London måske med et lavpris selskab som flyver derover, og så måske opleve London i nogle dage. Det er ikke noget problem at komme frem i byen, men når du så skal ud på landet, så er det en rigtig god idé at bruge billeje England. Der er mange steder hvor det ikke er særlig let at tage offentlig transport, og så er det jo også meget mere frit, når man har sin egen bil at råde over.

Når du bruger billeje England frem for måske at køre i sin egen bil, så vender man sig også meget hurtigere til at køre i venstre sider. Det er noget man skal vende sig til, og når man skal til at skifte gear, så skal man da også lige vende sig til, at det foregår i den anden side. Det er dog typisk ikke noget der tager særlig lang tid, men det kan dog være en rigtig god idé at tage det stille og rolig til en start. Snart så kører du som en af de lokale. Der er desværre mange der er nervøs for at køre rundt derover, og de er bange for at de kommer til at køre i den forkerte side. Den erfaring jeg har er dog, at når man efter en stille og rolig start er kommet i gang, så virker det fuldstændig naturligt igen. Når man så kommer hjem, så virker det faktisk også mærkeligt at komme hjem igen, for nu har man jo lige gjort det andet i en periode.

London er også også et besøg værd, for det er en af de største byer i Europa. Der er rigtig mange muligheder, og hvis du er til musikals, så er det faktisk noget af det byen er kendt for. Hvis du har tiden til det, så skal du næsten give dig selv muligheden for at tage ind til en af disse. Eftersom der er mange forskellige teatre i byen, så er det også mange forskellige opsætninger, så læs lidt omkring de muligheder du har inden du vælger. Der er ingen grund til at tage det første og bedste. Vælg med omhug, det er jo nok ikke en mulighed du får så mange af.