Billeje Edinburgh – På opdagelse i en hovedstad

Det er ikke alene Edinburgh der er en oplevelse værd, for det er hele Skotland faktisk hvis du har tiden til det, og du kan opleve det hele med billeje Edinburgh. Byen er kun den anden største i Skotland, for den bliver overgået med hensyn til indbygger antal af Glasgow. Byen er klar et besøg værd, og er faktisk den by i Storbritannien, hvor der kommer anden flest turister hvert år – Den bliver kun overgået af London. Edinburgh fik i 2012 tildelt prisen, som den førende turist attraktion i Europa, og den pris forpligter, men byen lever til fulde op til hvad du kan forvente. Både den gamle og den nye bydel, er kommet på UNESCO liste over Verden kulturarv, så der vente nogle rigtig gode oplevelser, når du tager på rejse til byen. Byen er også blevet udvalgt til, at være den by, som fleste mennesker i England, gerne vil bo i, og det er netop på grund af de mange oplevelser der venter på dig.

Hvad man du komme rundt og se med billeje Edinburgh ?

En ting, som du næsten skal opleve, det er Edinburgh Castle. Denne borg, ligger højt i byen, og er hjemsted for Edinburgh Tattoo, og er en helt fantastisk velbevaret fæstning, der har beskyttet byen i mere i 1000 år. Hvis du er i byen under den årlige Edinburgh Military Tattoo, så skal du næsten opleve den, også selv om du skal forvente, at der kommer rigtig mange mennesker. Det er en begivenhed, som der hvert år tiltrækker rigtig mange turister, så du skal ikke forvente, at du er den eneste der har fået den idé, at tage dertil. Der bliver også afholdt en del andre festivaler, hovedsagligt gennem sommeren, så undersøg evt. på dit lokale turistkontor, når du er i Edinburgh, om der er arrangementer, som du kunne tænke dig, at deltage i.

Hvis du kunne tænke dig at shoppe lidt, mens du er i byen, så er den største shopping gade Princes Street – Gaden er beliggende nord for slottet, og løber gennem byen. På denne gade finder du alle de kendte største mærkevare. Hvis du er til turist butikker, så skal du besøge The Royal Mile, for der finder du mange turist butikker.

Når du er i byen, så kan du opleve meget mere med billeje Edinburgh. En del af det at være i byen er også, at du besøger dig lidt rundt, og mærker den hyggelige stemning, du finder overalt. Prøv også at gå eller kør lidt rundt, og så læg mærke til de helt utrolig mange gamle bygninger, du specielt finder i den gamle bydel. Det er en oplevelse værd.