Billeje Dubai

Dubai er det nye sted, hvor også almindelige danskere er begyndt at tage på ferie. Klimaet dernede er behageligt i store dele af året, så det er et rejsemål, som du kan rejse til hele året. Hvis du gerne vil hurtig rundt dernede, og opleve de ting du har lyst til, så skal du bruge billeje Dubai.

Udviklingen nede i Dubai er gået helt fantastisk hurtig, og når man kommer dernede i dag, så er det meget svært at forestille sig, at dette var en søvnig ørken stat for få årtier tilbage. I Dubai blev man på et tidspunkt klar over, at landets oliereserver er begrænsede, og derfor besluttede man sig for, at man også skulle have et sted at få indtægter fra, når en gang der ikke kunne hives mere olie op af jorden. Man besluttede sig derfor for, at man i fremtiden ville leve af industri, frihandel og turister. Når man tænker over det, så er det et rigtig smart træk, og rigtig godt set. Man begyndte derfor at indvinde ørken, og når man går rundt dernede, så kan man have rigtig svært ved at se, at dette rent faktisk er gammel ørken. Der er mange meninger til den udvikling der er sket dernede, og der er begyndt at komme rigtig mange turister dernede, og mange af disse skal bruge billeje Dubai.

Hvis der skal slappes af på en luksus ferie, så er Dubai et godt sted at tage hen. Flybilletter dernede, er ikke så dyre mere, og du kan så hjemmefra have bestilt billeje Dubai. Med den kan du køre hen til et luksus hotel du også har bestilt, og sådan kan du faktisk bare slappe af, i den periode hvor du her ferie. I kan dog også vælge at opleve lidt andet, og der er mange muligheder dernede. En ting du næsten ikke kan undgå at se når du opholder dig i byen, det er Burj Khalifa. Det er med sine mere end 800 meter høj, den højeste bygning i Verden. I skal næsten op i nyde udsigten deroppe fra. Det er lidt dyrt at komme derop, og i skal regne med cirka 200 kroner pr. person. Det er en rigtig god idé at bestille plads i god tid, for der kan være flere dages ventetid på at komme derop. Du kan læse meget mere information, og bestille plads til en tur op i tårnet på hjemmesiden her http://www.burjkhalifa.ae/en/.

Hvis du har interesse i hvordan udviklingen har været i Dubai, så tag ind på Dubai Museum. Har kan lære meget mere omkring en voldsomme udvikling der har været i landet. Det er en utrolig interessant udstilling. Udstillingen er faktisk beliggende i den ældste bygning i Dubai, der er fra 1787. hvis du også gerne vil slippe for at tage offentlig transport, så brug billeje Dubai, for så kommer du hurtig dertil. Husk dog at få klimaanlæg i bilen, for ellers er det ikke særlig behageligt, at køre rundt dernede.

En rigtig klassiker at lave, når man kommer til ørken staten, det er ørkenrally i en firhjulstrækker. Der er rigtig mange der tager ud for at prøve kræfter med dette. Der er rigtig mange der tilbyder denne typer af ture.

Hvis du ikke har nok med alle de ting du kan lave i Dubai, så der er der ikke så langt til nabostaten Abu Dhabi. Det er i dette område, hvor der produceres mest olie, og det kan godt være at landet ikke er så kendt, man der er også rigtig mange spændende ting at lave dernede. Jeg kan næsten Ferrari forlystelser, Guggenheim og Louvre. Der er omkring 130 kilometer, og når du bruger billeje Dubai, så tager det ikke langt tid at komme frem og tilbage.