Billeje Cypern

Landet her er meget mere end bankkrise og rige russere. landet er et helt perfekt sted at holde ferie med billeje Cypern, for der venter nogle ret specielle oplevelser når du tager der til. Der er måske mange der tænker på FN soldater når de tænker på Cypern, og det er da også rigtig at de har været på Cypern genne mange år. Det betyder dog på ingen måde, at du ikke kan få nogle rigtig gode oplevelser.

Cypern er et oplagt rejse mål store dele af året, for med beliggenheden i Middelhavet, så finder du et meget behageligt klima det meste af året. Jeg holder meget af, at tager dertil om foråret, for der kan man virkelig få forårsfornemmelser, når vi hjemme i Danmark, stadigvæk bøvler med sne. På denne årstid, der er man også meget mere oplagt til, at køre rundt med billeje Cypern, for at opleve noget. I sommerperioden, der kan det godt være meget travlt, og derfor er man måske ikke helt så oplagt, til at komme ud og opleve noget at de muligheder du har på øen.

Når du bevæger dig rundt med billeje Cypern, så skal du være opmærksom på, at den gamle konflikt på øen, stadigvæk har betydninger for din ferie. Øen er delt i 2 halvdele, og mellem de 2 dele, der finder en en FN zone, der holder de to halvdele adskilt. Du kan ikke undgå at bliver opmærksom på dette, når du bevæger dig rundt i landet. Den ene del har befolkningen hovedsaglig græsk talende, og i den anden del er de tyrkisk talende. Det er nok tvivlsomt, at denne opdeling nogensinde ophører igen, for historisk har der været problemer på Cypern.

Når du skal rundt i landet, så skal du være opmærksom på, at der ikke kører tog på Cypern, og der gør det bare endnu mere oplagt, at anvende billeje Cypern når du er på ferie. Siden landet blev en del af EU, så skal du officielt ikke vise pas når du kører mellem de to dele, det kan dog være en rigtig god at have et pas med, for det er ikke altid det hele er helt officielt. Du betaler med EUR som i mage af de andre EU-lande. Når du kører rundt med billeje Cypern, så skal du være opmærksom på, at som i mange andre gamle engelske kolonier, så kører man stadigvæk i venstre side i landet, så det skal man lige vende sig til, men det tager typisk heller ikke særlig land tid, så har man styr på det.