Billeje Chicago

Når du ankommer med fly til byen, så ankommer du sandsynligvis til O’Hare international airport. Hvis du ankommer i rush hour, og skal ind til byen, så skal du forvente at det kan blive en bekostelig tur, at køre de 27 kilometer der er ind til byen i Taxi. Du skulle i stedet fro overveje, om den rigtige løsning i stedet for ikke skulle være billeje Chicago.

Når du opholder du i Chicago, så er der ingen grund til at du nogensinde keder dig, for der er på alle tider af døgnet, en masse ting du kan foretage dig. Hvis du er første gang du ankommer til byen, så kan du ikke undgå at du kommer til at bemærke den arkitektur der findes i byen. Den er helt utrolig flot hvis man sammenligner med andre stor byer. Hvis du kan lide at kigge på denne slags ting når du er i en stor by, så er The Magnificent Mile steder du skal tage til. Du kan læse mere om stedet her www.themagnificentmile.com. Det er nok det flotteste og mest imponerende område i byen, og man kan ikke undgå, at gå at kigge op. Hvis du kommer med billeje Chicago, så er det derfor en rigtig god idé, at kigge stoppe og, og parkerer bilen lidt, hvis hvis man har tid til det, så er det stedet man skal være. Hvis du går ind i John Hancock Observatiry. Her har du et helt unikt kig over Lake Michigan, og ikke nok med det, for du har faktisk i godt vejr, mulighed for at se hele 4 forskellige stater.

Gratis glæder med billeje Chicago

Heldigvis så koster alle oplever i byen ikke noget, og der er faktisk nogle ret unikke muligheder for at få nogle oplever der ikke bare er gratis, men tilmed ret unikke. Du kan køre med billeje Chicago til Center space at Gallery (66E. Randolph Street) – det er et sted hvor kunstnere har mulighed for at udstille deres kunst til offentligheden helt gratis, og det er også gratis for publikum at komme fordi at se det. I mange tilfælde der kan du se noget unik kunst, og der er eksempler på, at unge kunster der har udstillet, har fået deres gennembrud, efterfølgende.

Når du bevæger dig rundt med billeje Chicago eller men offentlig transport, så kan du heller ikek undgå at lægge mærke til Willis Tower. Nu er det ikke sikkert at du kender navnet, men det hjælper måske hvis jeg siger Sears Tower. Bygningen blev opført i 1969-70 og er stadigvæk en af de højeste bygninger i Verden. Firmaet valgte dog at at sælge deres kontorbygning igen i 1988, men bygningen bevarede sit navn, indtil 2009, hvor bygningen fik nyt navn, efter forsikrings broker virksomheden Willis. Bygningen er hele 103 etager høj, og du har faktisk mulighed for at komme helt op i troppen, og det siger sig selv, at du har en helt fantastisk udsigt udover byen deroppe fra. Du kan læse meget mere her http://www.willistower.com/