Billeje Calgary

Calgary er med sine 1,1 millioner indbyggere, den 4. største by i Canada. Den er beliggende lige ved den østlige indgang til Rocky Mountains. Det er en vigtigt økonomisk og kulturel hovedstad for området. Byen er beliggende mellem Toronto og Vancouver. Hvis du skal til område, så brug billeje Calgary, så oplever du også så meget som muligt når du er af sted.

Hvis du er til shopping oplevelser , så er The Beltline og 17th Avenue stedet du skal tage til. I dette område finder du mange spændende restauranter, små butikker og bar. Det er også i dette område, du finder mange af de mærkevare butikker, som du kender. Hvis du har lidt tid i overskud men du er i byen, og har billeje Calgary til rådighed, så findes der mange interessante steder du kan besøge. Byen var i 1988 værtsby for vinter OL. Hvis du er i byen i sommer perioden, så kan det være rigtig hyggeligt, at tage hen til Olympic Plaza. denne plads blev opført op til OL, og i sommerperioden kan du nu opleve det dejlig kølende springvand. Der kan være rigtig hyggeligt at sætte sig her, en sommeraften, og nye den stemning der er der.

Der er mange storbyer der har en Zoo, som byen er stolte af, og sådan er det også med Calgary. Det er dog ikke bare de lokale der synes der er noget at komme efter. Byens Zoo er den anden største i Canada, og du finder over 1000 dyr fra hele Verden der. Du kommer hurtigt dertil med billeje Calgary. Når man nu er i byen, så er det oplagt også ud for at se det Olympiske stadion. Jeg synes altid selv det er spændende at se, og Calgary er ikke nogen undtagelse. Du kan være heldig, at der er forskellige sportsarrangementer på stadion når du er der.