Billeje Cairo

Når du skal besøge hovedstanden i Egypten, og en af de største byer i Afrika, så tog og brug billeje Cairo, så kommer du lettere rundt i byen. hvis du har interesse i historie og de gamle egyptere, så kan du godt allerede nu begynde og glæde dig til at kommer derned, for det er rigtig mange spændende steder at opleve, og du kan bare nå lidt mere når du bruger billeje Cairo.

Cairo er en utrolig smuk by, og er utrolig dejligt at gå gå tur langs Nilen, der der løber gennem byen . Floder er dog i perioder lidt forurenet, men når en flod placerer en storby med omkring 17 millioner indbyggere. Siden uroen i landet, så kommer der p.t ikke så mange turister til Cairo. Det er derfor en rigtig god periode at tage til byen for, for de forskellige turist attraktioner er ikke så besøgt i øjeblikket, og det er derfor meget lettere at komme til og opleve dem.

Den letteste måde at komme til byen, med med fly. Du lander i Cairo International Airport. Du kan i øjeblikket ikke flyve rutefly fra Danmark, og du er derfor nød til at mellemlande i en af de store europæiske lufthavne. Når du skal gøre brug af billeje Cairo, så sørg for at bestille hjemmefra, for dels så kan det tage lidt tid og skal ordne det i lufthavnen, men du får heller ikke den bedste pris, når du bestiller på den måde.

Hvad skal du opleve med billeje Cairo ?

Du har mulighed for at opleve en af de største turist attraktioner i Egypten, nemlig Giza pyramiderne. Det er resterne er en af verdens 7. vidundere, og en kæmpe opleve. Det som gør det endnu mere vildt er, hvis man stille sig for foden af dem, og så tænker over, hvornår og hvordan de er bygget. Det er en vild tanke. En anden ting som du næsten skal opleve er Tahrir pladsen. Det var der hele oprøret i Egypten startede, og når man er der i dag, så kan man stadigvæk godt mærke, at der er lidt spænding i luften derinde. Uanset hvor lidt tid du har i byen, så er der dog en ting du skal prøve. Det er heller ikke noget der tager lang tid. Du skal have en kop kaffe, på det lokale markedet. Det er en rigtig hyggelig oplevelse, og så er det ikke mindst noget rigtig god kaffe der bliver serveret for dig.