Billeje Budapest

Når du skal på ferie eller anden form for rejse til Budapest, så oplever du i mine øjne bedst byen med billeje Budapest. Det er en helt vidunderlig by, hvor man kan få mange dage til at gå i selve byen, men hvis du har planer om, at tage på wellness ophold i området, så kommer du let og uden problem frem med billeje Budapest.

Efterhånden som der er kommet flere forskellige lavpris selskaber, så er det muligt for jer, at købe flybilletter til en rigtig god pris, og dermed kommer rejsen ikke til at koste særligt meget. Billeje Budapest finder du også til en god pris, hvis du bruger vores søgemaskine over i venstre side.

Du skal ikke have opholdt dig særlig meget i byen, inden du lægger mærke til, de store flotte borg, der ligger lige midt i byen, lige ned til Donau. Donau er den store flod der løber igennem byen. Det er rigtig flot at kigge på slottet på af stand, og hvis du har tid til det, så er den klart også et besøg værd. Hvis du ikke har så meget tid til det, så synes jeg dog du skal unde dig selv, at se borgen på af stand om aften, for hvis den er flot om dagen, så bliver den endnu flottere, når du ser den med lys på. Det er noget alle der er i Byen skal se. Hvis du skal op til borgen, så kan du med fordel bruge billeje Budapest til at komme derop. Selve borgen er bygget i 1214, og der er brugt temmelig meget guld, men det kan du også tydelig se, når du kommer derop.

En af de ting jeg altid gerne vil opleve når jeg er i byen, og det er godt vejr, det er en sejltur på Donau. Jeg synes der er noget speciel ved den flod. Jeg tror ikke det er det, at det er en af de største floder i Europa, det er mere det, at denne flod har været midt i gammel historie. Oprindelig var Budapest del i to byer, og grænsen gik ved Donau, så hvis man sidder sig ned ved en bænk, og forestille sig, hvordan der har foregået kæmpe over Donau sted. Det er en vild tanke, og den type af historie interesserer i hvert fald mig.

Du kan med billeje Budapest også se, heltepladsen. Det er en stor flot plads midt i byen. Pladsen stod færdig i 1896, og det var her det skulle fejres, at det var 1000 år siden, at de lokale kom til dette område. Det er dog ikke kun selve byen du har mulighed for at opleve, for hvis du bruger billeje Budapest, så kan du også tage ud i vinområdet, hvor du har mulighed for at smage noget af den gode vin fra Ungarn. Det er som ikke færdig der er så langt, og de 30 kilometer fra byens centrum, tilbagelægges i løbet af kort tid med billeje Budapest.

Som du kan høre, så er der mange muligheder for at opleve ikke bare Budapest, for med billeje Budapest, så kan du også komme ud i området omkring byen, og på den måde, så har du mulighed for at opleve meget mere, end bare selve centrum af byen.

Budapest ved juletid

Hvis du kommer til byen i december måned, så venter dig en vild hyggelig oplevelse, hvis du har tiden til det. Det findes et verdens berømt julemarkedet i byen, og det er blevet kåret som et af de ti bedste i Verden. Du har naturligvis mulighed for at se på alle de forskellige juleting der findes i de forskellige boder. Du har dog også mulighed for at smage på nogle af de lokale specialiteter indenfor mad, der produceres i landet. Hvis du går ind til det med åbent sind, så vil jeg næsten love dig for, at der ligger nogle vild gode oplevelser og venter på dig. Der producerer utrolig mange lækre fødevare i landet, og på dette julemarked, har du mulighed for at smage på nogle få af dem. De lokale retter der serveres er alle helt utrolig velsmagende, og det er nok nogle af de bedste pølser jeg nogensinde har smagt, den jeg fik ved et besøg. Der serveres naturligvis også varme drikke på dette julemarked. det komme i nogle helt special designet krus, som du har mulighed for at tage med hjem. Der kan godt være rigtig mange besøgende på dette marked, og hvis du kommer i en weekend tæt op på jul i billeje Budapest, så kan det være en god idé at komme tidligt, for det kan på nogle tidspunkter være svært at finde en parkeringsplads.

Uanset hvornår du kommer til byen, og du har interesse i at shoppe i de dyre mærkevare butikker, så er stedet du skal tage hen Andrássy Boulevard. Det er den mest imponerende boulevard der findes i byen, og det er her alle de super brand der har butikker i byen, har samlet sig. Du skal dog være klar over, at du skal have rejse budgettet på plads inden du tager dertil, for det kan være et dyrt område at shoppe. Hvis du mere er til mindre butikker, så kan du også opsøge det med billeje Budapest.